Educație

Vestul salbatic, pus in scena de Colegiul V. D. Cotea

Iulia Nicolaie
30 oct 2009 2021 vizualizări
Vestimentatia de tip cowboy si muzica populara au fost laitmotivele Balului Bobocilor.Participantii au fost notati ca la Dansez pentru tine

Sezonul balurilor de boboci debuteaza in forta gratie liceenilor de la Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea", care au adus aseara Vestul salbatic pe scena Casei de Cultura "Leopoldina Balanuta". Spectacolul a fost deschis de doua perechi de prezentatori care au introdus-o in scena pe fosta cistigatoare a titlului de "Miss Boboc". Aceasta a incins atmosfera printr-o interpretare a unei melodii populare, acompaniata de o hora voioasa de "mindrute". Pe tot parcursul show-ului, folclorul s-a dovedit a fi laitmotivul balului, intrucit elevii de la "Cotea" par mari fani ai muzicii populare, iar mai multe concurente au ales sa interpreteze astfel de piese. Pentru titlul de cel mai frumos, dar si istet licean, s-au luptat 16 concurenti, 8 fete si 8 baieti. Competitia a debutat printr-o prezentare succinta a candidatilor, care au pasit pe scena in tinute specifice temei, agitind palariile de cowboy in aer si pocnind din pintenii cizmelor. Dar si timpurile mai moderne au avut rolul lor la bal, fetele din trupa de dans modern "Chicks" si majoretele liceului incalzind atmosfera, dar si publicul masculin. Momentele oferite de candidati la proba de originalitate au fost pe cit de diverse, pe atit de amuzante sau interesante. Unele fete au ales sa prezinte intr-un mod inedit vremea, in timp ce altele au cintat muzica populara sau au facut play-back pe melodii cunoscute precum "Ghita" a Cleopatrei Stratan. Baietii au fost mai indrazneti si au pus in scena momente artistice, dintre care cele mai impresionante au fost monologul taranului ajuns la bloc si breakdance incadrat de o sceneta, in care protagonistul folosea o telecomanda pentru a-i face sa danseze pe prietenii sai. De remarcat a fost si modul in care s-au acordat notele, similar cu cel din cunoscuta emisiune "Dansez pentru tine". Dupa probele "tinuta de zi" si "tinuta de seara", dar si luind in calcul aptitudinile fetelor de a desena si ale baietilor de a umfla baloane, juriul a deliberat, iar cistigatorii au fost Bogdan Brinzaru si Iulia Ilie, locul II pe podium fiind ocupat de perechea Iuliana Avram si Catalin Tiganus. Pe locul III s-au clasat Alin Amariei si Alina Somoiog. Tinerii au petrecut pina dimineata in clubul Extrem. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 12 ore, 59 minute, 9 secunde
bravo Bogdane!!! sunt mandra de tine!!! :D:D
, acum 739399 zile, 12 ore, 59 minute, 9 secunde
asa e claudia..a fost perechea mea=))
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.