Educație

Sindicalistii din invatamint n-au loc in sediul Inspectoratului Scolar

Ciprian Fânaru
4 feb 2009 1234 vizualizări
FSLI si FEN au promisiunea inspectorului general ca se vor gasi spatii pentru sediile acestora Filialele vrincene ale sindicatelor din invatamint mai au de asteptat pina se vor muta in casa noua

Cel putin la acesta concluzie s-a ajuns in urma sedintei Consiliului de Administratie a Inspectoratului Scolar Judetean, care a avut loc luni. Cu toate ca seful de la ISJ, Iordache Bostan, a fost de acord sa le dea celor de la filiala Vrancea a Federatia Educatiei Nationale (FEN) o locatie in care sa isi desfasoare activitatea, membrii consiliului au analizat situatia si au spus "pas" deocamdata solicitarii sindicalistilor. "Era nevoie si de avizul consiliului de administratie. Eu am acordat acest spatiu fara aviz pentru a impaca cele doua sindicate, Federatia Sindicatului Liber din Invatamint (FSLI) si FEN, acest lucru fiind legal. Membrii consiliului au considerat ca ambele sindicate au spatii, astfel ca au anulat decizia data de mine. Spatiul pus la indemina pentru FEN a fost considerat impropriu, este la subsol, are dubla functie si este mic. Au mai existat propuneri pentru spatii la Palatul Copiilor sau intr-un internat din Focsani ", a explicat inspectorul scolar general, Iordache Bostan. Acesta a mai spus ca filiala FEN va beneficia in cele din urma de o locatie in care sa se instaleze, dar mai este nevoie de timp ca acest lucru sa se intimple. "Se va face in perioada urmatoare o inventariere pentru a vedea daca se vor gasi locuri care sa aiba conditii propice, cert este ca nu exista spatii disponibile la sediul central al ISJ Vrancea", a mai precizat "generalul". (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.