Educație

Bostan si-a dat singur diploma

Iulia Nicolaie
20 ian 2009 1911 vizualizări
Diplomele vor fi acordate astazi, in cadrul Simpozionul National Unirea Principatelor Romane u si ieri ISJ-ul a fost in sarbatoare, la sediu fiind organizata o serbare, la care au fost implicati elevii Liceului de Arte

In saptamina dedicata Unirii Principatelor, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean au pregatit diplomele pentru cei implicati in Simpozionul National "Unirea Principatelor Romane". Inspectorul scolar general, Iordache Bostan, si-a semnat singur diploma de merit pentru activitatea stiintifica din cadrul dezbaterilor, insa si-a exprimat indoiala cu privire la validitatea documentului. Simpozionul, aflat la cea de-a doua editie, se va desfasura astazi, incepind cu ora 10.00, la sala de festivitati a Inspectoratului Scolar si va cuprinde dezbateri pe tema Unirii Principatelor, tinute de conferentiari si profesori din orase precum Tirgu-Mures, Buzau, Vaslui, Galati, Bacau, Iasi, Bucuresti si Tulcea. Vor fi prezentate si dezbatute in jur de zece lucrari, timp de citeva ore. "Am considerat ca Inspectoratul Scolar ar trebui sa se implice mai mult decit alte astfel de institutii din tara, intrucit aici s-a facut Unirea. De asemenea, speram ca acest simpozion sa devina o traditie, iar anul viitor sa avem mai multe judete participante", a concluzionat Iordache Bostan. Si ieri ISJ-ul a fost in sarbatoare, la sediu fiind organizata o serbare, la care au fost implicati elevii Liceului de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarascu". Acestia si-au expus picturile si desenele cu tema Unirii pe holul institutiei, pentru ca mai apoi sa cinte melodii populare sau din repertoriul international. Toti tinerii solisti au fost de exceptie, iar corul a interpretat o serie de melodii menite sa ridice publicul in picioare. In organizare s-au implicat directorul adjunct al liceului, Doina Rentea, si profesorii Carmen Herghelegiu, Valentin Grigoriu, Ion Voinea si Silviu Latcan. Festivitatea de ieri s-a incheiat printr-o mare hora a elevilor si a profesorilor prezenti in sala. In zilele urmatoare, multe unitati scolare din judet vor celebra prin programe artistice "Mica Unire". (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 5 ore, 17 minute, 25 secunde
Oaspetii sunt invitati sa guste minunata placinta vranceana facuta la test ,'Simpozion National cu Bostan' Pofta buna !
, acum 739399 zile, 5 ore, 17 minute, 25 secunde
afara cu DOVLEAC, d-na ANDRONESCU... uitati de drumurile lui BOSTAN la dvs cand va implora sa-l pastrati ! nu e nici competent, nici simpatic, nici liberal ! Sa vina dl Popoiu !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.