Educație

Info

Marius Grigorescu
16 iun 2005 782 vizualizări
Flori la bustul lui Eminescu

Flori la bustul lui Eminescu

Ieri s-au implin 116 ani dela trecerea in nefiinta a poetului national Mihai Eminescu. Sorin Francu, Gheorghe Neagu, actrita Paula Grosu alaturi de autoritatile locale au adus un omagiu poetului "nepereche" Mihai Eminescu. La bustul poetului din Piata Teatrului "Mr. Gh. Pastia" elevi si profesori, directori de scoli si citiva sefi ai institutiilor subordonate Primariei au depus flori in memoria poetului Mihai Eminescu.


Marian Voicu le-a vorbit elevilor despre libertatea de expresie


Ieri a avut loc in Sala Mare a Ateneului Popular "Mr. Gh. Pastia" o dezbatere publica pe tema libertatii de expresie, intilnire la care au participat zeci de elevi focsaneni. Intilnirea a fost organizata de Liga Tinerilor de Pretutindeni si face parte din programul "News to know". Cei care le-au vorbit elevilor vrinceni despre tainele jurnalismului si despre libertatea de expresie au fost jurnalistul Marian Voicu, presedintele Ligii Tinerilor de Pretutindeni, Eugen Tomac, Sebastian Oancea, reprezentantul cotidianului nostru si Raluca Motoca, eleva in cadrul Liceului "Spiru Haret" Tecuci. Dezbaterea a fost interactiva, elevii vrinceni manifestindu-si dorinta de a cunoaste cit mai bine tainele jurnalismului. Veniti in numar destul de mare in sala Ateneului Popular, elevii au aflat de la jurnalistii prezenti ieri la dezbatere implicatiile, avantajele si dezavantajele vietii de jurnalist precum si citeva dintre secretele acestei meserii. Discutiile s-au indreptat de multe ori catre libertatea de exprimare, cel mai pretios instrument al presei intr-o societate democratica, dar si catre rolul formator de opinie al presei si istoria presei.

Ceremonial de predare-primire a drapelului la Brigada 8


Brigada 8 Artilerie Mixta Focsani va desfasura vineri, incepind cu ora 13.00 la sediul sau ceremonialul de predare - primire a comenzii si drapelului de lupta ale marii unitati. La manifestare vor participa reprezentanti din esaloanele superioare ale armatei, oficialitati locale si comandantii unitatilor din cadrul Ministerului Apararii Nationale si MAI din garnizoana Focsani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.