Educație

Noi probleme in programul Lapte si Corn

Iulia Nicolaie
4 dec 2008 786 vizualizări
La Scoala nr. 7 frigiderul este prea mic

Iar apar probleme in derularea programului national "Lapte si Corn". Intr-o adresa sosita zilele trecute la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) directorul Autoritatii de Sanatate Publica, dr. Cornelia Draguna, a adus la cunostinta numeroase nereguli, in mod special la Scoala nr. 7 Focsani. Directorul afirma ca o parte din produse sint depozitate in afara spatiului frigorific, iar persoana responsabila de administrarea acestui program nu cunoaste procedurile de receptie si depozitare a produselor alimentare. In plus, aceasta a lipsit de la instruirea facuta de ISJ si ASP si nici nu s-a informat ulterior asupra atributiilor ce ii revin. Directorul scolii, Marin Strapciuc, a afirmat ca spatiul frigorific este dotat atit cu termometru cit si cu termograma, iar singura problema a unitatii ar fi capacitatea prea mica a frigiderului. "Noi am primit acest frigider printr-o sponsorizare inainte sa inceapa programul "Lapte si Corn" si are doar 70 de litri, in conditiile in care noi am avea nevoie de unul de 240 de litri. In prezent facem demersuri pentru a-l inlocui", a precizat directorul. Si Scoala nr. 4 din Adjud intimpina probleme, dar la capitolul distributie. "Am fost instiintati ca si laptele de luni ajunge abia marti in unitate, deci in cantitate dubla. Problema nu s-a putut regla pina acum. Ne vom adresa firmei care se ocupa cu distribuirea alimentelor pentru a remedia cit mai repede situatia", declara seful ISJ, Iordache Bostan. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.