Educație

Dans, teatru si voie buna la Balul de la Agricol

Iulia Nicolaie
28 nov 2008 1925 vizualizări
Liceenii de la Colegiul Tehnic Valeriu D. Cotea din Focsani s-au distrat de minune la Balul Bobocilor de anul acesta.

Sala a fost antrenata intr-un amuzament continuu provocat de concurenti, dar si de organizatorii pusi pe sotii. Acestia au intrat in pielea unor personaje mondene precum Gigi Becali si Banel Nicolita, dar au si dansat pe colaje muzicale, facind scenete si play-backuri memorabile. Spectacolul desfasurat pe un fundal muzical antrenant a respectat in mare parte structura clasica, avind ca probe tinutele de zi si de seara si probe de prezentare, dans si originalitate. Cea din urma le-a oferit boboceilor ocazia de a-si demonstra, in mod special, talentul actoricesc, concurentii jucind personaje haioase sau cu trasaturi dramatice. Nu au lipsit nici interpretarile vocale sau dansurile pe toate genurile muzicale. Toate activitatile au avut ca principala tema veselia si amuzamentul, elemente pe care si publicul din sala le-a preluat, incurajindu-i pe cei doisprezece concurenti si aplaudind organizatorii. Singurele probleme intimpinate la desfasurarea spectacolului au fost cele legate de sunet, melodiile fiind deseori intrerupte sau incurcate de cei de la pupitru. Marii cistigatori ai serii au fost Andreea Horozanu (foto) si Mircea Bouros, pe locul doi clasindu-se perechea formara din elevii Alina Tudosa si George Micu. Ultimul loc pe podium a fost adjudecat de bobocii Dana Neculai si Victor Bezea. Si publicul si-a ales preferatii, bobocii Cristina Sebe si Florin Chitic fiind indelung aplaudati. Elevii au incheiat petrecerea seara tirziu, la discoteca Vox. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 13 ore, 39 minute, 49 secunde
desi nu a fost un bal perfec, eu va pot spune: felicitari!! s-a vazut ca v-ati chinuit, si va apreciez pt acest lucru. Mi-a placut ca nu ati fost aroganti(gen lic1), ci ati fost voi insiva. desi nu citeste integral
, acum 739399 zile, 13 ore, 39 minute, 49 secunde
desi nu am fost sunt sigura ca a fost un bal super...datorita organizatorilor:X si concurentilor....felicitari mister locu 1...:X:X::X si felicitari beatu razvan...:X bv..
, acum 739399 zile, 13 ore, 39 minute, 49 secunde
a fost un bal frumos...:) desi...mister trebuia luat de nr 2...:) a fost un finutz :)) dar asta e....felicitari tuturor :)
, acum 739399 zile, 13 ore, 39 minute, 49 secunde
felicitari mistarului de pe locul 2 ai fost cel mai tare trebuia sa esi pe primul loc
, acum 739399 zile, 13 ore, 39 minute, 49 secunde
Va multumim pentru felicitari!!!! Premiile de Miss si Mister Boboc au fost acordate la alegerea juriului si nu trebuiesc comentate!!!....
, acum 739399 zile, 13 ore, 39 minute, 49 secunde
felicitari nr 2...ei trebuia sa ia misterul....bravo ktalin!:)
, acum 739399 zile, 13 ore, 39 minute, 49 secunde
bravo,beatule!!!!!ati fost superbi...incepand cu vaida,narcix,etc!!!dar miss-ul varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!la fel si misterul...locul 2 trb s fie mister dar asa-i cu juru asata prefera.....!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.