Educație

Bostan a intrerupt iar relatiile cu presa

Iulia Nicolaie
11 nov 2008 943 vizualizări
Incepind de saptamina aceasta, inspectorul scolar general Iordache Bostan a incetat organizarea de conferinte de presa, dupa cum a transmis ieri prin purtatorul de cuvint al Inspectoratului Scolar, inspectorul Maria Sterea.

Surse din institutie ne-au declarat ca acest fapt se datoreaza interdictiilor primite de la partid generate de gura mult prea sloboda a "generalui de scoale". Jurnalistii sint directionati acum catre purtatoarea de cuvint a institutiei, unde se "servesc" comunicate reci, cu informatii perimate si prezentate mult prea succint. In plus, accesul presei locale in sediul ISJ este restrictionat la doar trei ore pe saptamina, in cadrul unui program fix. Inspectorul scolar general a mai intrerupt relatiile cu presa locala si dupa accidentul de circulatie pe care l-a provocat iarna trecuta, in decembrie 2007, victima fiind o eleva de liceu pe care nu a dus-o la spital. La vremea respectiva, liberalul Iordache Bostan a fost acuzat ca nu a anuntat Politia despre producerea accidentului si a plecat de la locul faptei. Suparat pe relatarile de presa si cu securea demiterii deasupra capului, Iordache Bostan a spus "stop" discutiilor cu jurnalistii acreditati la institutia pe care o conduce. Cum Iordache Bostan adora discutiile libere cu jurnalistii, acesta nu s-a putut tine de cuvint si a revenit destul de repede la vechile sale suete cu reporterii. Se prea poate ca interdictia la aparitiile in presa sa fie valabila doar in perioada electorala. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 13 ore, 43 minute, 29 secunde
ei, iata ca DOVLEACUL s-a mai potolit, intelept din partea lui, prea si-o luase-n cap hahalera ! oricum, va fi monitorizat la ce ineptii debiteaza si, daca nu se potoleste, pac-pac, il taxam citeste integral
, acum 739399 zile, 13 ore, 43 minute, 29 secunde
In sfarsit si-au dat si sefii lui Bostan seama ca asta le face numai deservicii. Nu-i nicio pierdere ca nu-i mai citim ineptiile si ca nu-i mai vedem chipul vopsit.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.