Educație

Salonul Scriitorilor Vrinceni, la Marasesti

Valentin Muscă
7 nov 2008 883 vizualizări
Cel mai important eveniment cultural din orasul Marasesti se va consuma sîmbata, 8 noiembrie, la Casa de Cultura «Emanoil Petrut».

«Sarbatorim pe Sfintul Arhanghel Mihail, patronul spiritual al orasului. Ca in fiecare an, institutia noastra de cultura va organiza de la orele 11.00, in colaborare cu Cenaclul Scriitorilor "Duiliu Zamfirescu" din Focsani si in parteneriat cu Centrul pentru Promovarea Culturii Vrancea, editia VIII-a a Salonului Scriitorilor Vrinceni de Pretutindeni», ne-a spus Constantin Ghinita, directorul Casei de Cultura din Marasesti. Evenimentele vor incepe cu o sezatoare literara, lansarea lucrarii «Istorii regasite», autor prof. Aurel Neculai, un program artistic pregatit de referentul cultural Otilia Gogu, prezentarea lucrarii de epigrame a umoristului pancean Georgica Patrascanu si mai multe expozitii ale elevilor locali. De la acest eveniment nu putea lipsi obisnuita intilnire cu veteranii de razboi, vizitarea Muzeului Veteranului Roman si spectacolul de divertisment care va incepe la orele 19.00, in sala de spectacole a Casei de Cultura. Cu alte cuvinte, simbata, Marasestii vor fi, pentru o zi, capitala manifestarilor cultural-artistice din judet. (V. MUSCA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 19 ore, 50 minute, 20 secunde
felicitari,domnule director.pt ca ati putut continua o asemenea manifestare in situatia de ,,criza acuta"pe care o tot afiseaza primarul de acolo.era ...devenise...un obicei extraordinar ,,ziua citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.