Educație

Lansare de suflet la CNU

Valentin Muscă
5 oct 2007 863 vizualizări
Profesoara Tudora Ciobotaru a lansat ieri "Monografia Colegiului National Unirea Focsani". In sala de festivitati a colegiului, in mijlocul unei sali arhipline, colegii autoarei au prezentat celor invitati drumul deloc usor al realizarii lucrarii, dar si momente din istoria institutiei

Din cei care au vorbit amintim profesorii Danut Popoiu, Carmen Atarcicov, Daniela Plaiasu, precum si cel mai avizat cunoscator al istoriei scolilor si invatamintului vrincean, profesorul Ionel Budescu. "Este o zi memorabila pentru autoare fiind incununarea activitatii de o viata. Cartea Tudorei Ciobotaru invie o lume de altadata incepind cu marii ardeleni ajunsi dascali in orasul Unirii: Stefan Neagoe, Nicolae Tipeiu, Dimitrie Caian etc. Unirea este unul din liceele de frunte ale invatamintului romanesc, iar Biblioteca liceului este una la care ar rivni orice Universitate din tara", a mai spus profesorul Ionel Budescu. (V. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.