Economic

Peste 650 de focşăneni vor fi executaţi silit de ENET

Aurelian Ivan
5 sep 2013 1436 vizualizări
ENET SA Focşani, societatea de termoficare a municipiului, a anunţat ieri că se află în procedura de executare silită a unui număr de 835 dosare pentru un număr de 654 debitori persoane fizice şi juridice.

 De la începutul acestui an şi până în prezent societatea a sesizat instanţa de judecată şi în cazul altor 343 de datornici, care nu şi-au achitat la timp căldura şi apa caldă furnizate în ultimii ani. În primele zile ale lunii septembrie s-au formulat alte 38 de cereri de executare, pentru debite însumand 337.429 lei, urmand ca executorii judecătoreşti să procedeze la efectuarea actelor de executare silită, după cum se arată în comunicat. „Prima noastră opţiune rămâne însă recuperarea sumelor restante pe cale amiabilă, prin notificări, întâlniri şi discuţii cu debitorii, urmând a se recurge la procedura judiciară doar în situaţiile în care aceste demersuri nu ating rezultatul urmărit”, a transmis Cristina Gavrilă, purtătorul de cuvant al ENET. Din cauza datoriilor acumulate la gazul frunizat de compania GdF Suez, societatea de termoficare nu furnizează clienţilor apă caldă de peste două luni, iar furnizarea serviciilor de încălzire pentru sezonul rece este incert. (Aurelian IVAN)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.