Economic

Blue Air scapa de insolventa

Ziarul de Vrancea
15 oct 2010 535 vizualizări
Blue Air a anuntat, ieri, ca executarea hotaririi de deschidere a procedurii de insolventa a companiei a fost suspendata de catre Curtea de Apel, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis saptamina trecuta o cerere inaintata de Carpatair si Service Excellence Solutions in acest sens.

Decizia Tribunalului Bucuresti a fost contestata de Blue Air, pe motiv ca nu are datorii catre cele doua firme. "Blue Air Transport Aerian face publica suspendarea executarii hotaririi de deschidere a procedurii de insolventa in dosarul 13886/3/2010. Decizia Curtii de Apel pronuntata in data de 13 octombrie repara in acest fel eroarea judiciara comisa de Tribunalul Bucuresti", se arata intr-un comunicat transmis de Blue Air. Compania va continua sa opereze zborurile conform orarului si va mentine strategiile si planurile de dezvoltare anuntate. "Departamentul juridic al Blue Air impreuna cu cabinetul de avocatura Stanescu Milos Dumitru si Asociatii au reusit sa demonstreze instantelor de judecata ca Blue Air nu are niciun motiv de a intra in insolventa si nu exista niciun pericol economic care sa planeze asupra societatii", se mai spune in comunicat.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.