Economic

Italia ne da lectii la constructii

Daniel Garleanu
23 ian 2010 796 vizualizări
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vrancea este implicata activ in sustinerea sectorului de constructii, poate cel mai afectat de criza fianciara

Astfel, AJOFM va organiza la sediu o intilnire de lucru, marti, de la ora 11.00, cu cinci agenti economici din constructii din judet si patru furnizori de formare profesionala in colaborare cu Fundatia "Satean" "" Braila. Workshop-ul, cel de-al treilea dintr-o serie de sase care se vor desfasura in lunile ianuarie-februarie in fiecare dintre resedintele de judet din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, are ca scop prezentarea bunelor practici si remodelarea acestora conform specificului regional in sectorul constructiilor. Proiectul "Ocupare garantata prin formarea de competente specifice aliniate la necesitatile operatorilor economici din domeniul constructiilor activi in Regiunea de Sud-Est" este finantat prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, axa prioritara 5 "Promovarea masurilor active de ocupare" si se desfasoara pe perioada aprilie 2009 "" martie 2011. "La acest workshop vom beneficia de suportul si experienta unui expert international in domeniul constructiilor, care va prezenta modele de buna practica adoptate si implementate in regiunea Marche, Italia. Obiectivul general al proiectului este cresterea ratei generale de ocupare din Regiunea de Sud Est, in sectorul constructiilor prin formarea de competente profesionale specifice", spune Daniela Brihoianu, purtatorul de cuvint al AJOFM. Grupul tinta este compus din 500 de persoane cu resedinta in Regiunea de Sud-Est si care sint in cautarea unui loc de munca, inactive, someri tineri sau trecuti de 45 de ani ori someri de lunga durata. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.