Economic

Promenada Mall a implinit 1 an

Daniel Garleanu
20 sep 2009 726 vizualizări
Concertul aniversar organizat simbata de Promenada Mall la un an de la debutul pe piata din Focsani i-a adus pe Fly Project, Black Diamond, Dinu Maxer si Ispita in fata celor care au venit la mall.

Cei patru invitati i-au incintat pe cei prezenti in centrul comercial. Focsanenii cu sacose in mina sau impingind la cosurile de cumparaturu s-au oprit pentru citeva momente pentru a participa la show-ul artistilor. Barbatii au avut ocazia sa se delecteze cu citeva imagini de senzualitate live, mai ales ca una dintre dansatoarele lui Tom Boxer, Andreea, a avut dificultati cu pastrarea integrala a vestimentatiei. Focsanenii care au avut ocazia sa participe la concert au dansat, s-au pozat si au cintat alaturi de invitati. In magazinele din centrul comercial a plouat cu oferte de sezon care mai de care mai indraznete, astfel ca cei care au trecut prin ele au putut achizitiona la pret redus produse si servicii mai ieftine. Centrul comercial include Galeriile Promenada Mall, Hypermarketul Carrefour si magazinul de bricolaj Bricostore. Ambitiosul proiect va fi finalizat in curind, prin deschiderea noului mall Promenada, a magazinului Staer si a mult asteptatului Cinema City. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.