Economic

Mini-hotelul de la Economic ramine in stadiu de conservare

Iulia Nicolaie
25 iul 2009 913 vizualizări
Sperante naruite pentru elevii pasionati de turism. Mini-hotelul din incinta Colegiului Economic Mihail Kogalniceanu va ramine in acelasi stadiu al lucrarii, intrucit tabelul referitor la banii alocati pentru investitiile scolare a fost interpretat gresit.

Banii alocati initial acestei investitii au fost deja dati la inceputul anului, lucrarile fiind intrerupte inca din luna martie. "S-a facut o incurcatura. In bugetul care a venit sint incluse si sumele care s-au dat in lunile ianuarie si martie. Acesti 112 mii lei au fost deja incasati la inceputul anului. Deocamdata nu s-au mai alocat bani pentru mini-hotelul de la Colegiul Economic", a clarificat situatia reprezentantul compartimentului de investitii al Inspectoratului Scolar Judetean, Tanase Rota. Constructorul care se ocupa de lucrare spune ca ar mai fi nevoie de circa zece miliarde de lei vechi pentru a o finaliza. In plus, in cazul in care lucrarile nu vor fi continuate prea curind, exista riscul ca lucrarile care s-au facut pina in acest moment sa se degradeze. De mentionat ca in acest an au fost alocate sume de bani si pentru lucrari noi, desi zac in uitare mai multe unitati scolare la care s-a inceput reabilitarea, dar banii necesari continuarii acestor lucrari nu au mai venit. (Iulia NICOLAIE


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.