Caterincă Mioritică

Ana Maria Prodan, indragostita de rochia rosie de la Nausica

Iulia Crețu
10 nov 2007 1388 vizualizări
Creatoarea de moda din Focsani a fost laudata pentru rochiile sale de Catalin Botezatu u brandul Nausica va intra pe piata din Rusia u impresarul cu cel mai mult sex-appeal din Romania, Ana Maria Prodan, si-a cumparat o rochie din colectia Nausica

Creatoarea de moda Nausica Mircea a confirmat inca o data ca vesmintele care ii poarta semnatura sint apreciate, iar femeile care le aleg se simt speciale. Nu numai pe plan national, dar si international, Nausica a convins prin feminitate, stil si romantism. Toamna lui 2007 a adus pentru Casa de moda din Focsani recunoastere la Gala Creatiile Anului, la decernarea premiilor celor mai buni creatori de moda, dar si noi contracte pe piata de beauty internationala. La evenimentul care a avut loc recent la Bucuresti, Nausica a facut senzatie cu o colectie de rochii de seara, din materiale fine. Feminitatea creatiilor semnate Nausica a facut-o pe Ana Maria Prodan, cel mai sexy impresar de fotbalisti de la noi, sa isi rezerve una dintre rochiile de rezistenta ale colectiei. Prezenta la gala premiilor in moda, Ana Maria Prodan a pus ochii pe o superba rochie rosie, din paiete si cu o trena din matase naturala plisata. Creatia semnata Nausica va fi purtata de iubita fotbalistului Laurentiu Reghecamf la un eveniment de familie. Printre creatorii care au primit lauri pentru munca lor se numara, alaturi de creatoarea din Focsani si Catalin Botezatu, Irina Schrotter si Razvan Ciobanu. "Nominalizarile au fost facute pe trei sectiuni. La «Creatori consacrati» a cistigat Catalin Botezatu, la «Marci romanesti» premii au luat Serrousi si Pierre Cardin, iar la categoria «Participari la expozitii internationale» a cistigat Casa Nausica, alaturi de Irina Schrotter si Razvan Ciobanu. La Gala Creatiile Anului s-au decernat premii in moda, beauty si accesorii", ne-a declarat Nausica Mircea. In cadrul evenimentului, Nausica si-a prezentat colectia inaintea lui Catalin Botezatu, acesta declarindu-se incintat de rochiile creatoarei focsanene.


Rochie de mireasa pentru Andra


Invitata sa poarte rochia de mireasa a mini-colectiei Nausica de la Creatiile Anului a fost cintareata Andra. Aceasta nu a mai reusit sa participe la eveniment din cauza unei raceli, insa succesul prezentarii nu a fost diminuat, locul iubitei lui Catalin Maruta fiind luat de un manechin profesionist. Potrivit declaratiilor creatoarei Nausica Mircea, rochia de mireasa a fost special creata pentru a fi purtata de celebra cintareata. Nu putem sa nu ne intrebam daca nu cumva se aud clopote de nunta pentru indragitul cuplu? Pina se va decide Maruta daca ii da sau nu inelul Andrei, doamnele si domnisoarele pot admira rochia de mireasa la Focsani. "Din colectia prezentata am vindut deja trei rochii, una fiind luata de Ana Maria Prodan. Rochia de mireasa a fost facuta pentru Andra, insa ea nu a mai venit pentru ca a avut febra. Am prezentat mini-colectia inaintea lui Catalin Botezatu. Mi-a spus ca am rochii foarte frumoase", ne-a mai declarat Nausica Mircea. Finalul de an va fi unul extrem de plin pentru creatoarea focsaneana care este asteaptata sa lase publicul fara aer si in patria lui Coco Chanel. Pe 6 decembrie, Nausica isi va prezenta creatiile in cadrul unui eveniment organizat la Ambasada Romaniei la Paris. Iar pe 18 decembrie, brandul Nausica va fi prezent la Gala Femeile Anului. De asemenea, Nausica spune ca va intra in forta si pe piata din Rusia, semnind un contract important dupa participarea la Tirgul de profil din vara. Doamnele care vor sa sclipeasca in seara de Revelion au la dispozitie citeva dintre creatiile Nausicai Mircea in magazinul de prezentare din centrul Focsaniului. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.