Caterincă Mioritică

"Veronica" este acum profesoara de pian in Canada

Ziarul de Vrancea
20 ian 2013 5440 vizualizări
In '72, o pustoiaca zambareata cucerea intreaga tara cu rolul principal din filmul "Veronica".

 

La 41 de ani de la  experienta care i-a adus renumele de Shirley Temple a Romaniei, am regasit-o pe Lulu departe de lumea filmului, dar si de tara.

Lulu Mihaescu a debutat in forta in lumea filmului, in 1972, cu rolul exceptional pe care l-a avut in "Veronica". Acesta a fost insa primul si ultimul personaj principal pe care l-a interpretat micuta actrita. In urmatorii 10 ani, Lulu a mai fost distribuita in alte trei pelicule romanesti.

Copila avea sa paraseasca definitiv lumea cinematografica la varsta de 14 de ani, pentru a se dedica pasiunii pentru muzica, pasiune pe care si-a trasnformat-o in cariera si care o insufleteste si astazi.

Plecata din 1996 in Canada, Lulu Mihaescu (pe numele de buletin Luminita Petre), implineste anul acesta 45 de ani si este profesoara de pian la o scoala din Vancouver. Pana sa paraseasca tara, la inceputul anilor '90, ea si-a incercat talentul timp de cativa ani alaturi de formatia Timpuri Noi, unde a fost clapar. In 1991, Lulu a dat nastere unei fetite, Ana, care a implinit de curand 21 de ani.

cancan.ro

 

 

Transformarea Veronicăi. Vezi cum arată îndrăgita actriţă, la 41 de ani de la filmări


 

Lulu Mihaescu (pe numele de buletin Luminita Petre)

Lulu Mihaescu (pe numele de buletin Luminita Petre)-Foto:rtv.net

  

  

Lulu Mihaescu a debutat în forţă în lumea filmului, în 1972, cu rolul excepţional pe care l-a avut în "Veronica". În următorii 10 ani, Lulu a mai fost distribuită în alte trei pelicule româneşti.

Lulu avea să părăsească definitiv lumea cinematografică la vârsta de 14 de ani, pentru a se dedica pasiunii pentru muzică, pasiune pe care şi-a trasformat-o în cariera şi care o însufleteşte şi astăzi.

 

          Foto:rtv.net

www.rtv.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.