Opinii

Trăşculescu „lepădat”, după ce a fost „garantat” Vasile Blaga

Corneliu Condurache
12 nov 2012 1911 vizualizări
”PDL şi ARD încetează susţinerea politică pentru deputatul Trăşculescu” a declarat grav ieri, într-o conferinţă de presă, Vasile Blaga, liderul naţional al Partidului Democrat Liberal

Pentru cei care cunosc cat de cat realităţile politice din judeţul nostru, fraza susmenţionată este încă un exemplu de măsură anunţată şi pusă în practică de către politicieni cu funcţii importante în stat - care se laudă cu orice prilej că nu mai pot de grija romanilor - mult mai tarziu decat ar fi impus-o viaţa. Vasile Blaga a avut, de pildă, ocazia, dar şi destule motive să-l schimbe pe Alin Trăşculescu, cel puţin de la şefia filialei PDL Vrancea, imediat după alegerile locale din vara acestui an. Atunci cînd Trăşculescu a fost singurul şef de filială din subordinea lui Vasile Blaga, care n-a avut candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, împotriva baronului Marian Oprişan. Şi în urmă cu vreo trei săptămani preşedintele PDL avea ocazia să-l lase „din braţe” pe Trăşculescu; atunci cand şefa Comisiei de Etică a Alianţei Romania Dreaptă, Monica Macovei, s-a declarat împotriva candidaturii acestuia la alegerile parlamentare din 9 decembrie; "dar Comisia de Etica a decis altfel prin vot majoritar", după cum a explicat eurodeputata. Prin urmare, modul precipitat în care Vasile Blaga se „leapădă” acum de Alin Trăşculescu este lipsit de credibilitate. După ce, în cel puţin două randuri cand a avut ocazia să o facă, pană sambătă seara, a preferat pur şi simplu să îl gireze.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4182 zile, 7 ore, 42 minute, 26 secunde
Da ,aici aveti dreptate !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.