Opinii

Socantele deosebiri

Corneliu Condurache
2 aug 2006 917 vizualizări
O data cu tristul eveniment care a monopolizat pe buna dreptate interesul vrincenilor in ultimele zile, finalizat ieri cu inmormintarea sotilor Balan, ne-a mai fost dat sa constatam citeva discrepante greu justificabile cu explicatii logice.

Una ar fi discretia si bunul simt in care-si duc existenta pe aceste meleaguri semeni ai nostri cu adevarat valorosi, in comparatie cu gaunosii politicienii care adopta de regula, indiferent de culoarea formatiunii de provenienta tactica gainii care cotcodaceste foarte tare atunci cind face oua foarte mici. Am aflat ca un vrincean a fost sef de promotie al Facultatii de Comanda si Stat Major din cadrul Universitatii Nationale de Aparare sau ca in Irak era foarte respectat si colegii lui de arme italieni remarcau ca are singe de general, numai dupa ce acesta a fost protagonistul unei cutremuratoare tragedii.

Sintem, in schimb, bombardati in amanunt aproape zi de zi cu o avalansa de comunicate de presa de catre o armata de purtatori de cuvint despre activitati banale ridicate la rangul de marete realizari.

Pentru care, politicienii cu pricina sint platiti cu salarii frumusele din bani publici sa le faca. Cita diferenta si intre modestia familiei valorosului locotenent- colonel Balan, ocupanta unui apartament de bloc de o

simplitate dezarmanta si posesoarea unui autoturism in aceeasi nota ca model si dotari, fata de vilele imense si gipanele ultimul model pe care au grija sa si le schimbe cu mare viteza cind sint pe val alesii!

Socante deosebiri.





























În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.