Opinii

Semnale din viata reala a liberalilor vrinceni

Corneliu Condurache
12 iul 2006 886 vizualizări
Analizind diversele raspunsuri ori reactii de pina acum observabile prin sinul filialelor liberale la criticile ivite cu diverse ocazii, nu putini comentatori ai evenimentelor politice au concluzionat firesc.

Actuala conducere a partidului este urmata fara cricnire in tot ceea ce face. De aici si pina la a proclama ca orice ar spune sau face staff-ul de la centru, nimeni nu poate schimba mare lucru in directiile tot mai vizibile pe care le parcurg in ultimul timp liberalii, n-au trebuit facuti prea multi pasi. Un fel de "uniti in cuget si-n simtiri" de tip nou, destul de curios pentru un partid liberal. Dus pina la limita sanctionarii sau amenintarii cu pedepsirea drastica a unor membri cu notorietate pentru ca indraznesc sa spuna deshis

ce gindesc, sau ca au alta parere decit sefii lor politici! In Vrancea friiele organizatiei PNL, nu-i un secret, au trecut odata cu alegerile recente in miinile unui fidel al taberei Tariceanu, Nini Sapunaru. Cu toate acestea, iata, primele semne ca socoteala de acasa nu se prea potriveste cu cea din tirg, incep sa rasara. Deocamdata, chiar daca amploarea lor nu-i una spectaculoasa, evolutia ramine, oricum, de urmarit. Cam asta-i posibil sa sugereze, parca, recenta demisie din rindul liberalilor a consilierului municipal de Focsani, Vasile Apostu Croitoru. Iar declaratia "PNL este in cadere libera si ca sa asist cum se prabuseste si sa mai si pun umarul la prabusire, este prea mult" n- ar fi exclus sa fie de fapt un avertisment serios venit de undeva din ungherele vietii reale a partidului. De luat in seama, pentru cine nu se amageste cu vesnicia la masa burdusita cu bucatele puterii. Nu-i, insa, nici prima si nici ultima oara cind astfel de pozitii tulbura mintile politicienilor, revenirea cu picioarele pe pamint producindu- se tot in opozitie. Sau in afara ringului de dans al politicii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.