Opinii

Vasile Blaga, “garantat” Alin Trăşculescu

Corneliu Condurache
25 iun 2012 2059 vizualizări
Săptămana trecută pe mai multe televiziuni cu acoperire naţională s-a putut vedea o imagine care merită puţin comentată.

La momentul  depunerii oficiale  a candidaturii la şefia Partidului Democrat Liberal în prezentarea  special  realizată pentru mediatizare la conferinţa de  presă, printre sprijinitorii care stăteau în spatele lui Vasile Blaga a putut fi zărit şi liderul PDL Vrancea, Alin Trăşculescu. De obicei, rostul unor astfel de strategii  de imagine este acela de a da asigurări votanţilor că în cazul în care “sprijinitul” - în exemplu de faţă Vasile Blaga - iese învingător, realizările “cele mai tari” ale “spijinitorilor” se vor regăsi în programul său de acţiune. Altfel spus, “garantatul” dă asigurări că succesele “giranţilor” săi vor constitui portofoliul său de înfăptuiri. În acest caz poate n-ar fi rău să ne reamintim ultimele “isprăvi” ale lui AlinTrăşculescu  în  Vrancea.
1) N-a fost în stare să pună candidat PDL la preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea
2) La şedinţa  de constituire a noului Consiliu Judeţean Vrancea rezultat  după  alegerile locale din 10 iunie 2012, toţi consilierii PDL au votat  cot la cot cu cei PSD vicepreşedinţii forului menţionat, în persoana lui Dragoş Barlădeanu (PSD) şi respectiv Ionel Celmare  (PC). Problema care se pune este dacă vor constitui cele două ultime răsunătoare “succese” ale “garantului” Trăşculescu, ”piese de rezistenţă”  în programul de revigorare  a PDL  a “garantatului” Blaga?!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
cocos vine de la coclar, acum 4321 zile, 16 ore, 28 minute, 55 secunde
BA COCOS....poate ai si tu niste treaba. Nu mai ai nicio sticla de pileala
mark, acum 4322 zile, 15 minute, 20 secunde
nenicule, asta care a visat urat azi-noapte este cumva ulise grosu ? ca alalalt nebun din judet e la parnaie din cauza uciderii preotului !
Cocos, acum 4322 zile, 4 ore, 18 minute, 13 secunde
Pentu-ca stimabilul domn Corneliu a scris un articol care nu strange nici un comentariu, continuu comentariile de ieri cu noi dezvaluiri. Vreau sa amintesc, aceluiasi domn care atunci cand este citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.