Opinii

Drumul si ochelarii

Corneliu Condurache
9 mai 2006 925 vizualizări
Suraienilor le-a ajuns cutitul la os. Starea deplorabila a drumului care-i leaga de Focsani si faptul stiut ca-s oameni hotariti, i-au adus in ipostaza de a recurge la o actiune iesita din comun pentru a spune lucrurilor pe nume.

Si a ne face si pe noi sa ne intreabam: Citi din cei peste 13000 de miliarde, despre care-i tot trosnesc

falcile lui Oprisan laudindu-se propagandistic cu orice prilej pe care-l crede el nimerit au fost "investiti" in infrastructura intr-un mod asemanator cu cel de la Suraia? Si mai ales de ce? Pina cind nu se vor intreba serios si citiva dintre acei carora legea din Romania le confera obligatia de a verifica modul cum au fost

cheltuiti banii publici, din punct de vedere al fiabilitatii investitiilor, si vor trece cu vederea adevaratele devalizari care s-au petrecut la umbra unor prevederi cel putin suspecte (de tipul celei ce da drept

perioada de garantie a drumurilor reparate un an de zile!) totul nu va fi decit un trist spectacol. Precum cel despre care puteti citi in editia de astazi a "Ziarului de Vrancea" ca s-a petrecut la Suraia.

Pe politicieni par a nu-i deranja prea tare astfel de realitati. Pentru ca pina la prezenta de ieri la locul protestului a doi consileiri judeteni liberali, dumnealor nu s-au aratat preocupati in vreo masura de ele.

Parca avem de a face cu un dicton asumat tacit si transpartinic, de tipul: "Legislatura trece, portitele de rispit banii publici ramin" Mai ales pentru situatia specifica a judetului Vrancea, o astfel de atitudine este greu de explicat si acceptat. Nu ne ramine decit sa-i intrebam pe politicienii preocupati mai mult

de aranjamente si lovituri subterane decit de crudele adevaruri precum cele care pot fi depistate prin gropile drumului DJ 204D de la Suraia la Focsani: pina cind mai purtati ochelari da cal, domnilor alesi vrinceni?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.