Opinii

De 15 ori “La mulţi ani!”

Corneliu Condurache
17 ian 2012 7736 vizualizări
Împlinirea a 15 ani de la prima apariţie ne regăseşte într-o perioadă deloc simplă pentru presă în general, şi pentru cea scrisă în special.

De-a lungul existenţei noastre n-am avut însă parte de puţine momente de acest fel, chiar dacă generate şi de alte motive decît cele care domină realităţile prezente, statutul de cotidian local într-un judeţ precum Vrancea rezervîndu-ne asemenea soartă. Cum toate acestea ţin de “bucătăria” noastră internă  nu intră, cu mare probabilitate, în preocupările curente ale celor care caută, la difuzori sau pe internet, de aproape 5.500 de zile Ziarul de Vrancea. Pentru ei, cei ce reprezintă raţiunea şi justificarea existenţei noastre, sîntem obligaţi să depăşim întotdeauna dificultăţile. Dar mai ales să rămînem fideli principiilor pe care de 15 ani ni le-am impus în activitatea noastră. Fie şi cu riscul mereu asumat de a-i deranja prin asta pe unii sau pe alţii dintre potentaţii vremelnici ai locurilor şi ai zilei. Nu pot să închei “Punctul de vedere” din ediţia curentă a Ziarului de Vrancea fără să mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă aniversarea de astăzi: cititori, jurnalişti, difuzori, personal de administraţie, colaboratori. Tuturor de 15 ori “La mulţi ani!”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.