Opinii

Sedinte ca acum 22 de ani, la Prefectura Vrancea

Corneliu Condurache
28 iul 2011 1043 vizualizări
Ieri am mai avut un exemplu despre modul in care si cu ce finalitati anume isi consuma orele de serviciu pentru care-s platiti cu salarii inca frumusele fata de domeniul privat sefii institutiilor bugetare din Vrancea.

La sedinta Colegiului Prefectural, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean a prezentat un raport privind situatia rezultatelor din prima sesiune a examenului de Bacalaureat si evaluarea nationala din acest an. Concluzia a apartinut prefectului Ion Oprea care a spus: ”Rezultatele la Bac au insemnat un dus rece pentru multa lume. S-a dovedit ca rezultatele bune se obtin prin munca si pregatire temeinica la clasa si acasa”. Era, oare, necesara o asemenea sedinta, cu atiti mai-mari ai judetului convocati, pentru a afla astfel de adevaruri la 24 de zile de la afisarea rezultatelor la Bacalaureatul 2011, si la mai mult de o luna de la Evaluarea nationala a elevilor de clasa a VIII? Tot in sedinta de ieri, un alt sef de institutie din Vrancea, care si-a preluat fotoliul de director de fix o luna de zile a prezentat sub un titlu pompos „Raportul Directiei de tineret si sport” Bineinteles ca si pentru acesta la tehnica si infrastructura de comunicare de care dispune reprezentatul guvernului in Vrancea si instituttile subordonate se putea gasi o alta modalitate de transmitere a informatiilor. Decit genul de sedinte cu nimic diferite fata de cele similare dinainte de 22 decembrie 1989, tinute la judeteana de partid. Dar in mod sigur la fel de plictisitoare si fara rost.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.