Opinii

Bacinschi si santierele lui electorale

Corneliu Condurache
15 iun 2011 1755 vizualizări
Chiar daca Decebal Bacinschi nu ar mai intra in calculele unui nou mandat pentru Primaria Focsani, conform informatiilor vehiculate pina la aceasta ora prin preajma Uniunii Social Liberale Vrancea, totusi ceva pare curios: perseverenta actualului primar in a deschide noi santiere.

Astfel, in afara lucrarilor de reabilitare a Pietei Unirii si a reasfaltarii bulevardului central cu acelasi nume, municipalitatea se pregateste sa treaca si la repararea strazilor Dimitrie Cantemir, Simion Barnutiu si Mihail Kogalniceanu. O asemenea strategie este parca asemanatoare cu cea din bancul cu rabinul, evreul si capra, cind evreul a descoperit ce bine se trăieste intr-o cămărută după ce a avut un termen de comparatie. (Obligat de rabin sa tina animalul in casa, evreul s-a bucurat de spatiul "castigat" dupa ce rabinul i-a permis să renunte la "chirias"). Ce nu-i foarte clar deocamdata,e pentru cine va fi folositoare aceasta strategie din punct de vedere electoral, cind santierele deschise acum se vor inchide pe rind? Variantele posibile ar fi pentru succesorul USL-ist al lui Bacinschi sau pentru primarul deschizator de santiere de astazi, candidind sub alta sigla.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 17 ore, 1 minut, 20 secunde
Condurache, de atita esti in stare? Ne spui bancuri? Inainte de a face moua firma, pe vechea cum ai reusit sa o ingropi? Asa este si in viata noastra de focsaneni. Schimbam ce este vechi, cu ceva nou citeste integral
, acum 739399 zile, 17 ore, 1 minut, 20 secunde
bai pui de comunist mai termina dracului cu laudele la adresa astora ca focsaniu e un vesnic santier , jalonezi prin oras si tu-l lauzi pe comunisti...........du-te tu la putul sec
, acum 739399 zile, 17 ore, 1 minut, 20 secunde
Bai gugustiucilor ,nu vedeti ca Focsaniul arata ca Modruzeniul ! (Modruzeni : metropola in care s-a nascut primul gospoar al orasului)
, acum 739399 zile, 17 ore, 1 minut, 20 secunde
Eu stiu ca exista multa neputinta in capacitatea neuronului vostru de a scoate ceva bun, dar va recomand sa va uitati la desene animate cu Boc si Tralala.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.