Opinii

PSD si PDL, cu gunoiul in judet, specialisti in pasat motanul

Corneliu Condurache
4 aug 2010 1064 vizualizări
Dupa ce in editia de ieri a Ziarului de Vrancea constatam lipsa oricarei replici din partea Prefecturii, Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) sau a organizatiei judetene a Partidului Democrat Liberal la atacul lui Marian Oprisan privind blocarea proiectului Managementul Integrat al Deseurilor de catre reprezentantii Guvernului Romăniei, ce sa vezi, fix in aceeasi zi?

Surpriza! Ne-am pomenit la redactie cu trei reactii. Din partea DGFP Vrancea, a Agentiei Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP) si a PDL Vrancea. Toate arata cu degetul spre Consiliul Judetean Vrancea si spre Oprisan, ANRMAP acuzindu-i chiar de intentia organizarii unor "licitatii cu dedicatie". Din punct de vedere al acuzatiilor de tip "Ba pe-a ma-tii!" putem spune, iata, ca scorul a devenit "1-1" intre PSD si PDL in Vrancea. Despre vreun cistigator este, insa, greu de vorbit. Mai ales nefiind un secret ca Oprisan nu-i deloc sfint in materie de "licitatii cu dedicatie", la fel ca si PDL, care, cel putin la nivel national, (vezi "cazul Ridzi") nu-i tocmai ingeras. "Ride hirb de oala sparta!" am putea concluziona in rezumat, daca ar fi ceva de ris in toata aceasta nebunie. Mai ramine sa ne lamurim, totusi, cine si cum va debloca in final proiectul finantat cu 43 milioane de euro din fonduri europene care ar trebui la aceasta ora sa fie intr-o faza destul de avansata in Vrancea. Deocamdata, cu gunoiul mai vedem noi, dar avem in Vrancea in PSD si PDL doi veritabili asi in a-si pasa unul altuia "motanul"...



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.