Opinii

Ionel Popescu- pacifistul , noul sef al IPJ Vrancea

Corneliu Condurache
7 iun 2010 1287 vizualizări
La sfirsitul saptaminii trecute, vineri, sefii Politiei Romane au poposit de la Bucuresti dupa indelungi asteptari.

Ei au considerat iata ca a sosit, totusi, ziua instalarii oficiale in functie a inspectorului sef al IPJ Vrancea; la trei saptamini de la anuntarea publica a rezultatelor concursului si cu presa tinuta la usa. Dar chemata apoi dupa doua ore pentru a i se livra lozinci cu lingurita intr-o conferinta de presa la fel de insipid si formalist gindita si abordata, precum intreaga actiune susmentionata. Cel de-al VIII-lea sef al Politiei Vrancea de dupa decembrie 1989,Ionel Popescu si-a facut cunoscute cu acest prilej prioritatile. Ar fi vorba despre: pace si liniste in institutie, dorinta de a avea un context politic local favorabil (bunavointa si prezumtia de buna credinta din partea principalelor forte politice din judet, daca am inteles bine) si nu in ultimul rind de "a asigura un grad de siguranta civica la nivelul asteptarilor cetateanului". Dar si de "asanarea mediului de afaceri, in scopul atragerii la bugetul statului a unor sume care au fost eludate de la plata obligatiilor fiscale" conform ultimelor cerinte ale Guvernului Emil Boc. Surpinzator insa, nici un cuvint despre vreo minima intentie de crestere a transparentei in activitatea IPJ Vrancea, odata cu aceasta schimbare de comanda. Daca asa se pun problemele, nu-i exclus ca prioritatile lui Ionel Popescu sa fie unele sublime, dar sa aiba mari sanse de a ramine doar pe hirtie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 6 ore, 4 minute, 38 secunde
baiatul mic a lu norocea..norocea alin si fata mica a lu popescu ..laura popescu sunt impreuna de cateva saptamanii ! http://lauricis.hi5.com http://noroceaalin.hi5.com
, acum 739399 zile, 6 ore, 4 minute, 38 secunde
Bravo lor , carei problema noastra? Felicitari si sa dea domnul ,,Casa de piatra tinerilor''
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.