Opinii

Iordache Bostan sfideaza FMI-ul

Corneliu Condurache
12 mai 2010 1355 vizualizări
Acum cind se discuta intens problema reducerii cheluielilor bugetare, aflam din telenovela Iordache Bostan la sefia Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea , despre care puteti citi in editia de astazi a Ziarului de Vrancea, cum se poate face in ciuda Fondului Monetar International (FMI).

Nici nu pare prea complicat! Trebuie sa ai determinarea, dar si tupeul ca o data ajuns intr-o functie de sef al unei institutii publice (din Vrancea, in cazul particular al lui Iordache Bostan) sa dai statul in judecata pentru ca te-a demis. Stat care-si da singur "cu stingul in dreptul" incurcindu-se in politizarea respectivelor functii pe parcursul rotatiei la putere a partidelor politice platind, insa, costurile acestei surprinzatoare alunecari in ridicol, din buzunarele tuturor contribuabililor cotizanti cu taxe si impozite. In rolul principal al acestei nu prea ieftine reprezentatii, Iordache Bostan n-are nici cea mai mica jena de a poza in "arhanghelul depolitizarii" functiei de sef in institutiile publice din Vrancea, dupa ce a ajuns intr-un asemenea post exact pe culoarul politizarii lui. Si culmea, ca justitia "legata la ochi" cum e ea, ii da "certificatul de buna purtare" si legalitate de care are nevoie in interpretarea acestui rol. Cam ca-n filmele cu si pentru timpiti, dar asta-i situatia! Cui ii place se uita, cui nu, poate folosi "telecomanda"!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 14 ore, 22 minute, 31 secunde
Guvernul in mod absolut legitim vrea sa scape de mafia pesedisto-penelisto din institutiile publice si sa numeasca oameni care pot realiza programul de guvernare. In acelasi timp Guvernul vrea sa citeste integral
, acum 739399 zile, 14 ore, 22 minute, 31 secunde
Am uitat sa numesc dilema guvernului. Dilema este ca nu poti politiza si depolitiza in acelasi timp. Este imposibil. Trebuie sa te hotarasti pentru o varianta.
, acum 739399 zile, 14 ore, 22 minute, 31 secunde
Mai db-ilule iar maninci rahat.Bai te platesc astia cu ceva ca maninci atit de mult pentru ei si in locul lor?Eu cred ca nu si te ingrasi degeaba...!!!
, acum 739399 zile, 14 ore, 22 minute, 31 secunde
De ce scriu eu ce scriu probabil ca e o dilema pt. un creier minuscul ca al tau dar de tine stiu sigur ca nu-ti dau nici un ban si deci ma pupi in fund absolut gratuit.
, acum 739399 zile, 14 ore, 22 minute, 31 secunde
Promovati oameni competenti:Trasculescu, Mustea , Placinta,Pircalabeasca, Riti Piti,Berceanu, Blaga, Videanu,Seitan,EBA, Elena Udrea ete. duva dracului!
, acum 739399 zile, 14 ore, 22 minute, 31 secunde
Promovati-l pe PORTOFEL si sa aveti ... VALVA ca el!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.