Opinii

PDL Vrancea si sonorul sau aproape inchis

Corneliu Condurache
21 apr 2010 891 vizualizări
De cind a ramas singur la guvernare, Partidul Democrat Liberal, cel putin in judetul Vrancea, nu-i aproape deloc preocupat de comunicarea cu alegatorii.

Conferintele de presa tinute din decembrie 2009 pina acum pot fi numarate pe degetele de la o mina si mai ramin, probabil, destule nefolosite pentru respectiva inventariere. Despre reactiile la "contrele" adversarilor politici din spectrul judetean la fel, nici urma de vreo minima preocupare. Concret: citeva zile PDL este "tocat marunt" de catre PSD pe tema intr-adevar curioasa a intreruperii lucrarilor de modernizare a Drumului National 2D Focsani - Ojdula din cauza lipsei autorizatiei de mediu. Cica ar exista riscul tulburarii habitatului unor specii de broaste. Nu-i exclus sa fie si ceva "ingrediente" politice in tot acest scandal; insa tacerea le amplifica eficacitatea. Aceeasi liniste desavirsita dinspre PDL local si-n cazul criticilor liberale ascutite de la sfirsitul saptaminii trecute pe seama drumurilor nationale din judet si a sefei Sectiei care se ocupa de ele in Vrancea. Desi pe timpul campaniilor electorale democrat-liberalii s-au dovedit suficient de vioi in iesirile publice, acum ce sa vezi? Cu ministerele si agentiile guvernamentale "in ograda", nu mai considera util sa explice cum broastele pot face, spre exemplu, "instructie" in Vrancea cu atitea institutii ale statului; Sau de ce vor sa-i paseze drumurile nationale din judet , aratind mai rau ca dupa bombardament, lui Oprisan, de parca n-ar avea si asa destule la fel in administrarea Consiliului Judetean.Curioasa delasare!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 20 ore, 20 minute, 56 secunde
Ce sa mai comunice fratilor nu vedeti ca se interpeleaza unii pe altii in guvern?Mai nou si dl Mustea o interpeleaza pe d-na Udrea despre Vizantea Pnl-ista.Oare de ce???Faceti sapaturi d-le citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.