Opinii

Catalin Voicu de Vrancea si tacerea judecatorilor

Corneliu Condurache
8 apr 2010 1306 vizualizări
In editia de astazi a Ziarului de Vrancea, filiala locala a unui partid politic din judet isi exprima, cum crede ea de cuviinta, sprijinul fata de Apelul judecatorilor pentru integritate si demnitate .

Acesta se stie ca a aparut o data cu implicarea a doi judecatori ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) in mediatizatul "caz Voicu" si se vrea un gen de protest al magistratilor din intreaga tara fata de modul in care a fost gestionata amintita situatie de catre Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Ce se stie, probabil, mai putin este ca Apelul susmentionat a fost semnat de catre sase judecatori ai Tribunalului Vrancea si opt ai Judecatoriei Focsani. Daca este mult sau putin pentru judetul nostru, ramine la aprecierea celor care pot face si considera necesar dar si relevant un asemenea exercitiu. O intrebarea cred ca s-ar cuveni pusa, totusi, macar in discutie. De ce nici o referire in vreun protest asemanator la "Catalin Voicu de Vrancea"? Sau are cineva pretentia ori argumentele sa pretinda ca nu exista astfel de "datini si obiceiuri" pe "meleagurile" justitiei autohtone?!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 20 ore, 6 minute, 32 secunde
N-ati auzit de Didi Besinaru? Parca in ziarul dvs am auzit de un anume tip supranumit - art. 357 trafic de influenta! E vorab de Besinaru cel care face si desface in instantele din Vrancea. Sluga citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.