Opinii

Cod galben cu rugaciuni in Vrancea

Corneliu Condurache
19 ian 2010 1175 vizualizări
Incepind de ieri seara, Vrancea se afla din nou sub avertizare de cod galben pentru ninsori si viscol. Probabil ca vom avea prilejul, la modul cum stau lucrurile in judet, sa reverificam valabilitatea expresiei: iarna nu-i ca vara! .

Este greu de crezut ca firmele care au cistigat contractele de deszapezire a drumurilor judetene si nationale de pe teritoriul Vrancei isi vor schimba brusc tendinta manifestata pina acum. De a incasa bani publici cit mai multi cu cheltuieli cit mai putine. Pentru sezonul iernii 2009 - 2010 de pilda, una din firmele consilierului judetean Victor Roman are asigurate venituri de 28 de miliarde de lei vechi din astfel de activitati. Cite afaceri din Vrancea mai benefiaza, oare, de asemenea oportunitati?! Revenind la deszapezirile din Vrancea, deocamdata modul in care sint gestionate mentionatele contracte spre asta invita( incasarea a cit mai multi bani, cu costuri minime). Iar beneficiarii - Consiliul Judetean si Sectia de Drumuri Nationale - nu dau semne de nerabdare in a pretinde altceva firmelor care si-au adjudecat scoaterea din nameti a vrincenilor. Cauza?! Contractele despre care vorbim sint considerate si tratate drept cadouri politice oferite societatilor prestatoare de deszapeziri. Drept urmare, singura nadejde ramine inca o data doar la mila Celui de Sus!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.