Opinii

Mesajul destinat judecatorilor vrinceni

Corneliu Condurache
14 ian 2010 1005 vizualizări
Asa cum puteti afla din editia de astazi a Ziarului de Vrancea, in incheierea de sedinta a Judecatoriei Cluj, referitoare la dosarul coruptiei de la CJ Vrancea instrumentat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - in care sint implicati cei cinci fosti si actuali demnitari ai Consiliului Judetean Vrancea in frunte cu Marian Oprisan - magistratii au emis o justificare speciala.

Ea spune in rezumat urmatoarele: stramutarea la Tribunalul Cluj a procesului de recurs (la solutia Judecatoriei Focsani) in sus-amintitul dosar s-a facut considerindu-se intemeiate suspiciunile procurorilor DNA de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie in privinta modului cum va fi judecata cauza la Tribunalul Vrancea. Aceste suspiciuni n-ar mai fi valabile, in opinia judecatorilor de la Judecatoria Cluj la care a ajuns dosarul susmentionat, (in urma solutiei de rejudecare data de Tribunalul Cluj dupa judecarea dosarului ce fusese stramutat de catre ICCJ) si in cazul in care rejudecarea s-ar face la Judecatoria Focsani. Drept urmare, judecatorii amintiti (de la Judecatoria Cluj) si-au declinat competenta trimitind dosarul pentru rejudecarea dispusa de Tribunalul Cluj la Judecatoria Focsani. Probabil stiind despre ce dosar este vorba in realitate, respectivii magistrati clujeni au preferat sa paseze "cartoful fierbinte" judecatorilor vrinceni. Ca si cum le-ar fi sugerat acestora din urma mesajul :"spalati-va pe cap cu ei, pentru ca sint ai vostri; refuzam sa scoateti castanele fiebinti din foc cu miinile noastre!"


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.