Opinii

Nervi si injuraturi pe strazile Focsaniului

Matei Bratu
12 aug 2005 772 vizualizări
Aglomeratia din ultimele saptamini i-a adus pe soferi care circula prin Focsani la capatul rabdarii. Circulatia bara la bara si statul la semafor de cite trei patru ori ii determina pe conducatorii auto sa se injure sau chiar sa se bata in trafic

Aglomeratia din ultimele saptamini i-a adus pe soferi care circula prin Focsani la capatul rabdarii. Circulatia bara la bara si statul la semafor de cite trei patru ori ii determina pe conducatorii auto sa se injure sau chiar sa se bata in trafic. "De la Capela si pina la Ceasul Rau am facut aproape jumatate de ora. Am stat si de patru ori la semaforul de la Central pina sa trec dincolo. Este de groaza. Se circula infernal in Focsani. Este foarte aglomerat", a spus Stan Dumitru, unul dintre soferi. Si Politia Rutiera face cu greu fata acestei aglomeratii. Pentru a evita insa ambuteiajele la orele de virf, sase agenti de politie vor fi in prinicipalele intersectii ale orasului si vor dirija traficul. "In intersectiile semaforizate din zona centrala vom avea politisti, care vor fluidiza traficul. Este intr-adevar foarte aglomerat in oras, insa cred ca spre sfirsitul lunii august, o data cu plecarea celor care muncesc in strainatate, totul va reveni la normal", ne-a spus comisarul Viorel Gheorghe, seful Serviciului Politiei Rutiere. O data cu aceasta aglomeratie si numarul tamponarilor din Focsani a crescut considerabil. Zilnic, politisti rutieri au de rezolvat aproximativ 20 de tamponari numai in municipiu. Pentru ca soferii implicati in astfel de evenimente sa nu stea la prea multe cozi, in cadrul SPR Vrancea au fost desemnati patru agenti de circulatie care se vor ocupa numai de rezolvarea tamponarilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.