Opinii

Cu banii dati si cu fraudarea pusa in circa

Corneliu Condurache
29 oct 2008 884 vizualizări
Sedinta de ieri a Consiliului Judetean, convocata de indata , a fost o afacere a consilierilor PSD si a celor ai PNL, motiv pentru care alesii democrat-liberali s-au hotarit sa nu participe la ea.

De altfel, faptul ca pe ordinea de zi a fost introdusa doar repartizarea unor sume de bani pentru primarii din judet cu edili liberali, probabil ca nu-i doar o intimplare. Ce a vrut sa arate cel care a "mesterit" o asemenea desfasurare, nu-i greu de intuit. Deoarece in afara de reluarea demonstratiei cu public "cine-i tatucu in CJ Vrancea?" o invrajbire mai eficienta intre liberali si democrat-liberali acum, in preajma campaniei electorale, nici ca se putea realiza alt fel. Iar ca liberalii sa fie adusi la conditia dorita de acelasi "tatuc", tot la intrunirea de ieri a fost facuta publica informarea conform careia licitatia privind atribuirea traseelor de transport efectuat cu microbuzele a fost fraudata in Vrancea. Este vorba de celebrul scandal al microbuzelor inceput inaintea alegerilor locale si-n care organizatorii licitatiei au fost oamenii liberalilor, sefi la Autoritatea Rutiera Romana (in Vrancea si la Bucuresti). Altfel spus, liberalii vrinceni s-au vazut ieri cu banii dati pentru primariile conduse de ai lor - foarte probabil in urma unui tirg negociat de sefii lor cu cei ai PSD la Bucuresti - dar si cu acuzatia de fraudare a licitatiei in "razboiul microbuzelor" subtil pusa in circa. Daca se merita umilinta de dragul rezolvarii problemei banilor pentru propriile primarii, vom vedea peste vreo luna si doua zile.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 10 ore, 35 minute, 1 secunda
Tot Nini cu aranjamentele lui!!!Asta este Oprisan 2!Pacat ca bobarnacii ii iau toti cei din PNL!Astia sun oamenii nostri!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.