Opinii

Fragilitatea Aliantei pentru Focsani

Corneliu Condurache
30 iul 2008 831 vizualizări
Ieri s-a desfasurat prima sedinta ordinara a Consiliului Local Focsani, de dupa votarea viceprimarilor actualmente suspendati ai amintitului organism.

Pe linga momentele in care Alianta constituita din alesii democrat-liberali si cei liberali in legislativul municipiului resedinta de judet si-a aratat muschii, asa cum puteti citi in articolul de astazi din Ziarul de Vrancea, s-a mai intimplat ceva.

La punctul de pe ordinea de zi referitor la aprobarea indicatorilor tehnico-economici, faza de proiect tehnic, pentru obiectivul de investitii "Reparatii capitale grupuri sanitare Colegiul National Unirea" consilierii apartinind PD-L s-au abtinut dupa obiectiunile ridicate de colegul lor, profesorul Dan Popoiu.

Proiectul a trecut, insa, el fiind votat de toti alesii social-democrati si de doi dintre consilierii municipali PNL.

Prin urmare, Alianta PNL-PD-L din Consiliul local Focsani a inregistrat deja un derapaj inca de la prima sedinta de dupa "actiunea viceprimarii" desi la mijloc a fost vorba de suspiciuni privind cheltuirea nu tocmai chibzuita a unor fonduri publice.

S-ar putea spune ca proiectul la care s-a produs respectivul scurtcircuit a fost unul minor.

Observatia este una corecta si nu prea, avind in vedere repet ,cheluirea banilor publici de care alesii n-ar trebui sa se arate atit de indiferenti, mai ales daca ne amintim ce declarau ei nu demult in campania electorala.

In acelasi timp mai ramine in afara oricarui dubiu o realitate.

Constructia cu pricina-Alianta PNL-PD-L- este una de o fragilitate mai mult decit evidenta.

Cei ce si-au pus sperante nemarginite in ea ar trebui sa tina seama de realitatea dura scoasa la suprafata ieri, in sedinta ordinara a CL Focsani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 19 ore, 11 minute, 13 secunde
fratele meu, te invarti zilnic in jurul aceluoasi subiect, poate, poate vei scoate ceva substanta din el..dar nu prea cred...mai cauta si altceva...mai uita de eterna fixatie...M.O. si hai sa o luam citeste integral
, acum 739399 zile, 19 ore, 11 minute, 13 secunde
Monitorul de astazi prin vocea lui Ciprian Dumitru se ia tare de tot de consilierii PDL si PNL ca n-au vrut sa voteze bugetul.Dansii zic ca taxele ar fi cam mari. Autorul nu intelege de ce pentru ca citeste integral
, acum 739399 zile, 19 ore, 11 minute, 13 secunde
Da ce voi ati citit ceva inteligibil in Monitorul de vn vreodata?Numai osanale.La tara lumea se mai aboneza la aceasta fituica pt.aavea hartie pt rafturile din beci!!
, acum 739399 zile, 19 ore, 11 minute, 13 secunde
Nu se aboneaza, mai Ioana, k le face Oprika abonamente moaca. Adikatelea pe dejaba. Doar trebe sa aibi tiraj si Scanteia, nu ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.