Opinii

Necunoscutele solutiei lui Vraciu

Corneliu Condurache
18 apr 2008 1134 vizualizări
Dupa ce liderii locali ai Partidului Democrat-liberal si ai Partidului National Liberal s-au duelat saptamina trecuta in comunicate de presa pe tema scoaterii judetului de sub baronatul lui Oprisan" si a dezlipirii etichetei de "judet subdezvoltat si corupt" de pe fontispiciul Vrancei, au urmat citeva zile de tacere. Astazi, cum puteti afla din Ziarul de Vrancea iata, Jean Vraciu lanseaza o propunerea publica liberalilor.

Ea se bazeaza pe logica greu de contestat ca va dificil, daca nu imposibil sa le ceara cineva votantilor democrat-liberalilor vrinceni sa puna pe 1 iunie stampila pe candidatii avind semn electoral sageata, sau votantilor liberali sa stampileze pe buletinul de vot trandafirul. Drept urmare, iesirea din impas ar fi, in opinia liderului

PD-L-ist, un candidat independent agreat de ambele forte politice precum si de altele care vad rezolvarea problemelor judetului intr-o asemenea solutie si li s-ar putea alia.

Acestea fiind spuse, in caz ca liberalii lui Nini Sapunaru vor agrea solutia propusa de Jean Vraciu, mai ramine de gasit omul invocat si de finalizat demersurile organizatorice pentru depunerea legala a candidaturii despre care-i vorba, pina luni.

Apare automat intrebarea: daca nu-s, totusi, cam multe necunoscute si probleme musai de solutionat intr-un timp atit de scurt; urmata imediat de o alta: exista cu adevarat dorinta celor din PNL si respectiv PD-L de a parcurge o astfel de cale, sau raminem tot in faza fumigenelor si a baloanelor de sapun electorale?


P.S. Ca raspunsurile la astfel de intrebari vi le veti putea da in scurt timp fiecare dintre dumneavostra, iar nu mult dupa asta veti fi tentati sa le si completati cu asumarea responsbilitatii politice a lor, indiferent de varianta, ar trebui sa le fie in afara oricarui dubiu de clar in primul rind lui Vraciu si Sapunaru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 16 ore, 35 minute, 16 secunde
Daca te uiti prin Monitorul la proiectele primarilor PSD observi ca toti, da chiar toti vor sa aduca apa in comunele lor. De zici ca le-a facut unul programul si dupa aia l-au tras toti la xerox. Si citeste integral
, acum 739399 zile, 16 ore, 35 minute, 16 secunde
Vrem un primar care sa munceasca pentru noi.Vrem schimbare.PSD-ul nu a fost capabil decat de hotii.Nu s-a facut nimic 8 ani.Asteptam cu speranta PD-L - ul.
, acum 739399 zile, 16 ore, 35 minute, 16 secunde
E clar ca Sapunaru vrea tot si in final o s-o ia in bot.In Focsani sunt un partid de 10% si vor primar!!!!Rasul lumii.dar asta ii asteapta.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.