Opinii

Gaselnita din dosarul DNA al lui Radovici

Corneliu Condurache
10 apr 2008 855 vizualizări
Ziarul de Vrancea va prezinta in editia sa de astazi una din afacerile cu stampila inconfundabila. Prin care smecheri autohtoni au tras pe sfoara contribuabilii europeni pacalindu-i, in cel mai ordinar mod cu putinta, de citeva zeci de mii de euro nerambursabili.

Desigur, o prima intrebare pe care si-o pun multi dintre cunoscatorii realitatilor vrincene ai acestor ani este, probabil, una de genul: cite asemenea licitatii precum cele trucate cu firmele lui Radovici nu s-au derulat dupa exact acelasi algoritm in cheltuirea altor bugete publice cu mai mult specific national, insa?

O alta evidenta ce sare in ochi inca de la prima citire a informatiilor in legatura cu continutul acestui dosar este stradania anchetatorilor care l-au instrumentat, de a-l prezenta drept unic vinovat in paginile lucrarii lor, pentru gainaria supusa atentiei, doar pe Dan Constantin Radovici.

Ca si cum fara inalta protectie de la nivel judetean si fara contributia nemijlocita a membrilor comisiei de evaluare, fostul presedinte al organizatiei municipale Focsani a Partidului Social Democrat ar fi avut vreo sansa sa apara in postura de Pacalici al platitorilor de taxe si impozite europeni! Cu toate astea insa, cea mai spectaculosa desprindere de realitate apare sub o alta prezentare.

Astfel, a pretinde ca membrii comisiei de evaluare (marea majoritate, daca nu cumva in totalitate subordonati administrativ sau politic ai aceluiasi baron bastinas) nu stiau chiar si treziti din somn, fara orice fisa a postului invocata in rechizitoriu, ca mentionatele trei societati utilizate in cacialmaua folosita in atribuirea incorecta a fondurilor nerambursabile europene, apartin vecinului de proprietate al familiei Oprisan de la Bolotesti, este de domeniul scenariilor filmelor cu timpiti. Si poate fi catalogata doar drept strasnica gaselnita folosita cu sfidarea pronuntata a logicii in scopul de a-i scoate basma curata pe executantii folositi in materializarea coteriei!!!


P.S. Daca ne amintim ca tot pentru obtinerea prin fals si uz de fals a unor fonduri europene a fost deja condamnat la instanta de fond Corneliu Prunache, un alt fost asociat, colaborator in afaceri (mai ales pe bani publici), dar si combinator politic al lui Marian Oprisan, concluziile pot fi trase de fiecare dintre dumneavoastra.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739408 zile, 1 ora, 14 minute, 11 secunde
fura de cind il stiu, de mic copil. Pe portofel la fel il stiu de cind era manechin la confectia. Aveti acum ocazia pe 1 iunie sai dati afara din societate, matrasitii, lasatii naibii pe drumuri sa citeste integral
, acum 739408 zile, 1 ora, 14 minute, 11 secunde
Neica nimeni asta,cu nume de bolsevic,e o rapciuga de om caruia ii merge mintea numai la japca.Cu aceasta "calitate" a intrat usor in lotul de "elita"al Vrancei si-l doare-n fund de gura presei si de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.