Opinii

Realitati atasate unei racolari

Corneliu Condurache
8 apr 2008 958 vizualizări
Ultima isprava a liberalilor lui Nini Sapunaru, prin care le-au racolat liberal-democratilor din judet primarul interimar de la Mera, arata mai multe lucruri. Primul ar fi ca ultimele indemnuri la impacarea si conclucrarea PNL-PD-L in scopul anihilarii adversarului clamat comun, Oprisan, sint fie simple fumigene electorale, fie asimilate drept glume de primavara.

Apoi mai iese la iveala realitatea mai mult decit evidenta ca organizatia lui Jean Vraciu incaseaza dupa pierderea lui Romeo Paul Postelnicu al doilea pumn decisiv in figura, fara a da vreun minim semn ca este capabila sa se dezmeticeasca.

Despre cit de grea este aceasta ultima pierdere pentru subordonatii politici ai lui Emil Boc din Vrancea o spun, fara comentarii, procentele luate de catre PD in circumscriptia electorala Mera la Europarlamentare. Astfel, probabil cu contributia defel neglijabila a proaspatului liberal Ion Sticlaru, Partidul Democrat pe atunci a contabilizat, in 25 noiembrie 2007, 42% din voturile merenilor prezenti la urne. Cit va mai ramine din aceasta zestre pe 1 iunie, ramine de vazut. Insa faptul ca localele vor semana destul de putin cu scrutinul din toamna anului trecut in special pentru PD-L Vrancea, incepe sa devina din ce in ce mai mult o certitudine.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 6 ore, 1 minut, 57 secunde
;Pe un munte intr-o tara foarte indepartata (Vrancea), Sta un om cu uchii-nchisi si spune ce ne-asteapta (Oprisan), Lumea nu-l asculta, il crede un nebun (Vraciu), Dar vorbele lui sunt ca niste citeste integral
, acum 739399 zile, 6 ore, 1 minut, 57 secunde
Imbeciluleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.