Opinii

Esecuri, explicatii si asteptari

Corneliu Condurache
31 oct 2007 620 vizualizări
Impresionanta desfasurare de forte pusa-n slujba votarii ieri in Consiliul Local Focsani a proiectului de hotarire ce-ar fi trebuit sa consfinteasca trecerea gratuita din proprietatea publica a municipiului resedinta de judet in cea privata a Consiliului Judetean Vrancea a terenului pe care-i construit Hotelul Caprioara-operatiune care odata realizata i-ar fi albit automat unul din capetele de acuzare penale ale lui Marian Oprisan

din Rechizitoriul "Dosarului Coruptiei" instrumentat de DNA - a esuat. Este insa greu de crezut ca acest lucru s-ar fi petrecut fara articolele aparute in aceste zile in "Ziarul de Vrancea". Cel mai probabil, daca am fi stat cuminti si cu "ciocu mic" acum coteria transpartinica ar fi fost realizata. Dealtfel, asa cum puteti citi in articolul referitor la acest subiect din editia de astazi a cotidianului nostru, mai multi sustionatori ai aranjamentului au sugerat scrisnind din dinti ca "proiectul asta oricum va trece". Deocamdata insa, nu s-a intimplat asa ceva. Chiar daca este numai o victorie de etapa, cu toata modestia credem ca nu-i putin lucru. Poate ca un rol deloc minor l-a jucat si apropierea in timp a campaniilor electorale - moment in care, iata, pina si partidele din Vrancea nu mai ramin total indiferente la semnalele jurnalistilor. Ce s-a petrecut ieri in sedinta legislativului focsanean cu doleanta arzatoare a baronului acestor meleaguri arata inca o data unul din motivele pentru care acesta si-a dorit cu atita ardoare - lucru ce mai apoi s-a dovedit a nu le displace total nici altor lideri ai fortelor politice autohtone - suprimarea presei independente in Vrancea.

Revenind la Proiectul de hotarire despre care-i vorba, mingea pare acum sa fi trecut in terenul Institutiei Prefectului care-a promis nu demult prin vocea sa situata pe pozitia cea mai inalta ca va cere in justitie anularea acestuia. Asteptam cu nerabdare o reactie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.