Se poate şi în vremea pandemiei - Produsele de la o fermă din Răcoasa sunt la mare căutare!
În aceste vremuri grele, când tot mai mulţi fermieri produc pe stoc pentru că au căzut drastic vânzările şi nu mai au ce face cu rodul muncii lor, iată că în comuna vrânceană Răcoasa înfloreşte o afacere de succes!
Marcela Pricop procesează laptele produs în ferma familială Căpriţele lui Robert de care se îngrijeşte soţul şi în fiecare sâmbătă dimineaţă se duce cu brânzeturi şi lactate mai întâi în Panciu (la ora 9,00), apoi în Piaţa Sud din Focşani. „Îmi iau măsurile de protecţie şi mă echipez din cap până-n picioare cu mască, mănuşi, combinezon, cu soluţie biocidă şi stau în Focşani preţ de o oră la stand (între 10,00 şi 11,00). Pentru sâmbătă am pregătit 100 litri de lapte proaspăt, iaurt, kefir, telemea, urdă, cremă tartinabilă şi zer, toate realizate din lapte de capră. Un lucru curios: a început lumea să bea zer de teama coronavirusului! Adevărul este că-i sănătos pentru organism! Problema e că eu nu am lapte suficient pentru cerinţele ce le am!”, a declarat vrânceanca pentru jurnaliștii de la revista-ferma.ro
Citiți întreg articolul publicat pe site-ul revista-ferma.ro sub semnătura jurnalistului Marian MUŞAT accesând titlul alăturat:Se poate şi în vremea pandemiei. Produsele din ferma "Căpriţele lui Robert" sunt la mare căutare!
Citiți și:Căprițele lui Robert – O poveste de emigrare inversă, acasă,la Răcoasa, în Vrancea (Video);
Povestea fermei Căprițele lui Robert-povestea reală a unei familii din Răcoasa