Orașul Mărășești

Trasculescu a uitat de unde a luat voturi pentru Bucuresti

Iulia Crețu
23 mar 2009 1853 vizualizări
Deputatul de Marasesti, democrat-liberalul Alin Trasculescu, pare sa fi uitat de electoratul celui mai sarac oras al judetului, de oameni care l-au votat la alegerile din toamna pentru Parlament.

Desi acesta a declarat presei ca urmeaza sa mai treaca prin oras, in ultima perioada, altele au fost prioritatile. Ba mai mult, presupusa negociere cu PSD-ul lui Marian Oprisan, dar si indatoririle de familist la Bucuresti, nu i-au permis tinarului deputat ales in Colegiul 5 Marasesti nici sa deschida un birou parlamentar in localitate. In acest moment, lui Trasculescu i se poate scrie numai pe adresa sediului PD-L Vrancea din Focsani, din strada Independentei, insa acesta promite ca isi va deschide un birou parlamentar chiar in centrul orasului pentru care si-a gasit deja un spatiu. Alin Trasculescu spune ca tine periodic legatura cu viceprimarul PD-L Valerica Chitic si chiar i-a promis sprijinul pentru asfaltarea a doua strazi decopertate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii Regionale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 8 ore, 8 minute, 47 secunde
E un nesimtit Trasclescu, deoarece cand a avut nevoie de voturi in campania electorala a venit si le-a cersit de la cetateni, iar dupa ce a obtinut ce a vrut nici nu ne-a mai ascultat!!! E o jigodie citeste integral
, acum 739399 zile, 8 ore, 8 minute, 47 secunde
Este doar Politician roman!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.