Jurnalism cetatenesc

Problema zilei

Ziarul de Vrancea
13 oct 2013 1009 vizualizări
A pozat maşinile parcate neregulamentar în Targul Auto

Un bărbat din comuna Dumbrăveni este nemulţumiţit de faptul că poliţiştii locali, care se află în subordinea Primăriei Focşani, l-ar fi amendat pentru că şi-a parcat maşina în mod neregulamentar, iar alţi şoferi au fost “iertaţi”. “Subsemnatul Cîrjan Vasile declar că în ziua de 9 octombrie 2013 în jurul orei 10.40 am staţionat maşina tatălui meu pentru aproximativ cinci minute la Targul Auto din Focşani. Un domn poliţist de la Poliţia Locală mi-a zis că mă amendează cu amendă maximă pentru că aşa vrea dansul. Am făcut fotografii cu camera mea personală la aproximativ 30 de maşini parcate neregulamentar în acea zonă a targului şi danşii se uitau fără să ia vreo măsură. În poze se vede clar indicatorul de interzis la acele maşini şi dumnealor doar pe mine m-au văzut. Nu este corect!”, spune conducătorul auto. 
Nota redacţiei: Contactaţi de reporterii Ziarului de Vrancea, oficialii Poliţiei Locale Focşani spun că şoferul a oprit maşina în raza de acţiune a indicatorului “oprirea interzisă”, motiv pentru care a fost sancţionat conform legsilaţiei în vigoare. În urma acţiunii au fost aplicate şapte sancţiuni şoferilor care au parcat neregulamentar în zona Obor, potrivit Poliţiei Locale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
dusan, acum 3854 zile, 4 ore, 6 minute, 45 secunde
Analfabetii astia de gardieni obezi care nu cunosc legea!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.