Jurnalism cetatenesc

De-a rîsu’ plînsu’

Ziarul de Vrancea
2 dec 2011 2261 vizualizări
Un partid politic din Vrancea poate fi şi paramedic?!

Nu demult, a fost organizată de către un partid politic o acţiune în Focşani prin care cetăţenii erau controlaţi prin zona Pieţei Moldovei de nivelul tensiunii arteriale sau al diabetului. Bineînţeles, numai cei care doreau astfel de investigaţii în zona stradală.
Nu se cunosc rezultatele concrete. Nu se ştie, de asemenea, dacă oamenii diagnosticaţi, în acest caz şi la vremea respectivă, cu tensiune arterială ridicată sau cei cu glicemia peste nivelul admis au fost  trasportaţi de urgenţă la spital, au fost îndrumaţi la cea mai apropiată clinică medicală sau dacă au primit vreun ajutor de urgenţă. Partidul putea acţiona ca un paramedic.
Dacă nu au fost cazuri de cetăţeni cu probleme  şi e sănătate deplină, atunci toată lumea poate merge la următoarea activitate organizată, tot politic, de acelaşi partid în spaţiul public, respectiv: mici, bere, cîrnaţi, fripturi, şpriţuri de vin roşu sau alb, etc.

Florin MANOLESCU – Asociaţia SOS Focşani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
melci, scoici,raci,craci, acum 4538 zile, 14 ore, 4 minute, 34 secunde
Actiunea a fost extraordinar de prost organizata, aparatele de testat glicemia fiind cele mai proaste de pe piata, dind frecvent eroare, iar tensiunea a fost masurata cu aparate de unica folosinta. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.