Jurnalism cetatenesc

Te iubesc, ai grija de tine si de burtica

Ziarul de Vrancea
4 mar 2006 2067 vizualizări
Ii transmite din Irak caporalul Ionel Serea sotiei sale ramasa singura acasa, pentru sase luni. Ziarul de Vrancea publica astazi o noua runda de mesaje de bine trimise de militarii Batalionului 280 Infanterie Focsani, care participa la misiunea de reconstructie a Irakului. Si comandantul Batalionului a trimis un mesaj tuturor femeilor din viata militarilor pe care ii are in subordine, dar si sotiei sale.

"Stiu ca va lipsim fizic, dar sufleteste va sintem alaturi"


"Primavara, in traditia romaneasca, nu incepe fara ghi ocei si martisoare. Sint umilele simboluri pe care noi, barbatii, le oferim acelor persoane carora le datoram mai mult decit avem putinta de a recunoaste. Pentru voi, cele care ne acceptati asa cum sintem, cele care ne sustineti tacut, sacrificind de cele mai multe ori idealurile personale, sintem datori a va acorda pretuirea pe care o meritati. Stimate mame, sotii, prietene, surori, dragele noastre dati- mi voie sa-mi exprim recunostinta si intelegerea de care dati

dovada si ne ajutati sa ne putem indeplini misiunea, aici, in Irak. Stiu ca va lipsim fizic dar sufleteste va sintem alaturi intotdeauna. Va multumesc pentru fii, sotii, fratii sau prietenii pe care am onoarea sa-i conduc. Va transmit, prin intermediul acestui mesaj adinca mea pretuire si va urez un sincer "La multi ani!".

Comandantul Batalionului 280 Infanterie Locotenent-colonel

Stefan BALAN



Plutonier Marin Danut


"Pentru cea mai scumpa sotie Maricela, numai bine, sanatate si fericire si printisorului meu, Edy, chiar daca nu va sint alaturi sa stiti ca mereu ma gindesc la voi, imi este dor si va iubesc foarte mult.

Va pup dulce si fie ca primavara asta sa va aduca numai bucurii".


Sergent major Tutu Gabriel


Mesaj transmis viitoarei mele sotii Livi: «Singura gluma care nu se repeta este viata si tot ceea ce imi doresc este sa o traim impreuna cu zimbetul pe buze. Te iubesc si sa ai grija de tine".


Caporal Buturuga Constantin


"Odata cu sosirea primaverii, transmit un mesaj de multa dragoste si iubire pentru iubirea vietii mele si lumina ochilor mei Alina si Alexandru. Iar cu ocazia zilei de 1 Martie si 8 Martie urez un calduros "La multi ani!" scumpei mele sotii, va iubesc foarte mult si va sarut dulce. Cu dor si drag, tati".


Caporal Serea Ionel


"Cu ocazia zilelor de 1 Martie si de 8 Martie, transmit sotiei mele dragi, Lili, un calduros "La multi ani", primavara aceasta sa iti aduca numai bucurii. Te iubesc mult si imi este dor de tine. Ai grija de tine si de burtica".


Soldat Temelie Iulian


"Din departari as vrea sa transmit martisoare virtuale catre sotia mea, mamei si mamei-soacre si sa le multumesc pentru ca sint in viata mea. Va iubesc si mi-e dor de voi".


Caporal Tataru Sorin


"îti trimit de ziua ta, 8 Martie, jumatate din inima mea sa o prinzi de sufletul tau. Cealalta jumatate i-o dau fetitei noastre Daria-Andreia, acum cind trece de primele cinci luni. As vrea sa pot sa va daruiesc tot atita fericire si bucurie cita mi-ati daruit voi doua. Al vostru sot si tata, Sorin".


Sergent major Roman Liviu


"Cu ocazia zilei de 1 Martie si de "Ziua femeii" urez sotiei mele dragi si iubite un calduros "La multi ani!" si te iubesc foarte mult. Tot cu aceasta ocazie transmit multe salutari , mamei mele, surorii mele. Va iubesc pe toti de acasa si stati linistiti ca eu ma simt foarte bine aici si mi-e dor de voi".


Plutonier Iamandi Neculai


"Pentru sotia mea Cornelia si fiicele mele Laura si Mihaela: Acum, in prag de primavara/ as vrea toti ghioceii, sa pot sa vi-i ofer/ Iar linga ei, o dulce sarutare/ Cu toata dragostea, de la pamint si pin\' la cer".


Fruntas Fasioiu Ion-Gabriel


"Pentru sotia mea Irina, de Martisor, ii transmit un calduros "La multi ani!" insotit de ginduri de dor si dragoste. Te iubesc mai mult decit orice pe lumea asta!!!"


Sergent major Stan Ionel


"Pentru sotia mea Elena, de Martisor, iti transmit un calduros "La multi ani" si te iubesc foarte mult. îmi este foarte dor de tine. Va iubesc pe toti cei de acasa."


Caporal Huzuneanu Dorin


"Pentru sotia mea: un gind frumos ca tine iti transmit de ziua martisorului."


Sergent major Buzoi Daniel


" De martisor le doresc sotiei mele, mamei si surorii un calduros "La multi ani !" Pentru tatal meu "La multi ani!", multa sanatate si tot ceea ce isi doreste."


Sergent major Gheorghita Cristinel


"Pentru sotia mea Silvia, cu ocazia zilei de 1 Martie, in locul traditionalului martisor, iti transmit un sincer "te iubesc" si cele mai calde urari de bine. La multi ani!"


Sergent major Ducan Marius


"Transmit pe aceasta cale, sotiei mele Irina, ca o iubesc foarte mult si-mi este foarte dor de ea. "La multi ani!" si sa stii ca o sa-ti daruiesc un martisor frumos cind ajung acasa."


Caporal Sandu Costel


"Chiar daca sint departe, sa stiti ca sint cu gindul si sufletul mereu linga voi; va iubesc si va respect foarte mult pentru tot ceea ce ati facut pentru mine. "La multi ani!" va ureaza al vostru sot, fiu si

ginere. Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri si sa ne ajute bunul Dumnezeu sa ne vedem cu bine la vara. Mihaela, te iubesc foarte mult si nu uita ca sint linga tine mereu."


Sergent major Munteanu Florin


"Cu ocazia zilei de 1 Martie, transmit cele mai calde urari de bine si sanatate sotiei mele dar si mamei mele si le anunt, pe aceasta cale, ca sint bine si sanatos. Din indepartatele tinuturi ale Irakului,

transmit salutari tuturor celor care ma cunosc si sa dea Dumnezeu sa ne vedem sanatosi la vara. Sotiei mele ii transmit sa aiba grija de ea si sa nu uite ca permanent e in gindul meu si ca o iubesc enorm de mult. Desi a trecut doar o luna de la ultima noastra vedere, dorul de tine incepe sa ma apese, pe zi ce trece, dar gindul ca in vara ne vom reintilni ma face sa rezist cu brio. Transmit pe aceasta cale salutari de bine si nasei mele, acum la inceput de primavara."


Sergent major Ilie Viorel


"Pentru ingerasul meu iubit, scumpa mea sotie. îti transmit sanatate si bucurii. Fie ca acest inceput de primavara sa te gaseasca sanatoasa si sa iti aduca in suflet multa liniste. Sa fii increzatoare permanent in noi doi, sa stai linistita ca iti promit ca o sa am permanent mare grija de mine aici. Fie ca primii ghiocei,

prin culoarea lor alba, sa-ti aduca aminte de iubirea pura pe care ti-o port in suflet. La multi ani iubirea mea, floarea vietii mele."


Sergent major Bejan Florin


"Cu ocazia zilei de 1 Martie transmit scumpei mele sotii multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti. Te iubesc enorm."


Caporal Lazar Viorel


"Cu ocazia zilei de 1 Martie, transmit cele mai calde urari de bine si sanatate scumpei mele sotii si fiicei mele, ingerasul meu mult iubit , pe care il port in suflet oriunde m-as afla. Va iubesc mult si imi

este foarte dor de voi. Abia ast pt sa ne vedem."


Caporal Potlog Catalin-Daniel


"Pentru sotia mea, cu ocazia zilei de 1 Martie, ii doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Salutari mamele mele si tuturor celor care ma cunosc. în incheiere vreau sa ii transmit sotiei mele ca sint bine sanatos si bunul Dumnezeu cred ca ne are in grija Lui pentru a ne revedea cu bine."


Sergent major Hanu Valentin


"Cu ocazia zilelor de 1 si 8 Martie, transmit mamei mele cele mai calde urari si multa sanatate. Multa sanatate la familie si sa ne revedem cu bine. Pentru prietena mea multa dragoste. Va iubesc pe toti si mi-e dor de voi."


Fruntas Ciuperca Liviu Victor


"Acum in pragul primaverii, in luna martisorului, cu ocazia zilelor de 1 si 8 Martie, doresc sa transmit mamei mele multa sanatate si fericire, sa ne vedem sanatosi la vara, cu totii."


Sergent major Calcai Paul


"Cu ocazia zilei de 8 Martie, transmit multa sanatate si fericire mamei si surorii mele. Va iubesc si imi este dor de voi si imi doresc sa ne revedem sanatosi - catre Calcai Fanica si Calcai Valentina"


Plutonier major Dochioiu Alin


"Multi ani plini de sanatate si fericire azi, de Ziua Internationala a Femeii, cind gindurile mele se indreapta catre tine mama."


Sergent major Vulpe Viorel


"Mereu ma gindesc la voi cei care m-ati sprijinit sa trec prin furtunile vietii. Acum, cind sarbatorim 8 Martie, va transmit toata dragostea mea voua, cei care m-ati ocrotit si indrumat. Pentru Florentina, pentru mama, soacra, sora si bunica."


Sergent major Paraschiv Virgil


"8 Martie este ziua in care eu sarbatoresc minunea ca tu existi, ziua in care eu iti multumesc pentru ca te dedici si te sacrifici neconditionat pentru caminul nostru si pentru Ana Maria, cea mai frumoasa minune din lume. Pentru tine, Simona Anca."




Din partea Colectivului Companiei 1 Infanterie, cu ocazia Zilei Automobilistului Militar, pentru toti mecanicii conductori si soferii care au sprijinit Compania 1 Infanterie in activitatile pe care le-am

desfasurat. Le transmitem sanatate, fericire si toate cele bune. "La multi ani!"


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.