Jurnalism cetatenesc

Mami, te iubesc!

Ziarul de Vrancea
12 mar 2011 661 vizualizări
Draga mama,

Nici nu stiu cum sa incep, ce sa-ti scriu si cum sa-ti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine. Nu gasesc cuvintele potrivite sa exprim tot ceea ce simt pentru tine. Ti-as spune ca te iubesc, insa ti-am mai zis, ti-as spune ca esti tot ce am mai bun, dar probabil stii asta. Totusi, as vrea sa iti multumesc pentru tot: pentru ca m-ai nascut, m-ai crescut si m-ai iubit intotdeauna.

Stiu ca de multe ori te-am suparat si pentru asta te rog sa ma ierti; stiu ca uneori nu te-am ascultat, chiar daca aveai dreptate; stiu ca de multe ori ti-am cerut multe, fara a le merita. Stiu ca, poate, nu sint fiica ideala, insa stiu ca tu ma intelegi si ma accepti asa cum sint. M-ai iubit inca din primul moment. M-ai crescut, m-ai educat, m-ai inteles, mi-ai explicat ce e bine si ce e rau, ai fost intotdeauna grijulie, m-ai dojenit atunci cind am gresit si m-ai incurajat mereu. Insa, cel mai important este ca mi-ai oferit toata dragostea si atentia ta, neconditionat si din toata inima.

Tu esti singura din aceasta lume care ma intelege, ma accepta asa cum sint, esti singura care imi citeste tristetea sau fericirea din priviri, care imi da de fiecare data cele mai bune sfaturi, care stie ce e bine si ce nu pentru mine si cea care ma iubeste fara sa vrea sa ma schimbe.

Acum, nu imi imaginez viata fara tine, fara sfaturile, mingiierile si iubirea ta. Abia acum realizez cit de importanta esti pentru mine si cit de mult te iubesc. Inca de mica, esti centrul universului meu, esti ghidul meu in viata.

Nu imi ramine decit sa iti multumesc pentru tot ceea ce esti si pentru tot ce faci pentru mine.


Te iubesc, mamica mea!


Ticoiu Laura-Andreea- cls a VIII-a,14ani

Mama: Ticoiu Marlena

Scoala cu clasele I-VIII "Simion Mehedinti", Soveja


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.