Jurnalism cetatenesc

«Bebe Magia», emisiune pentru cei mai buni parinti, pe TVR1

Ziarul de Vrancea
26 nov 2010 892 vizualizări
TVR1 a lansat in luna octombrie emisiunea Bebe magia, un program despre copii, dedicat parinților.

Telespectatorii care doresc sa afle informatii utile despre tot ce presupune relatia parinte "" copil sint invitati in fiecare simbata dimineata pe TVR, la "Bebe magia". Mamica-gazda, Camelia Csiki, are si ea un baieÃel de un an si sase luni, Toma. Jurnalista, care si-a facut prin aceasta emisiune debutul ca prezentator si realizator, va imparatasi citeva dintre experientele ei amuzante, dar va si invaÃa, alaturi de telespectatoarele si specialistii invitati la "Bebe magia", cum sa devina un parinte cit mai bun. în emisiune se mai regasesc rubrici precum: Mic, dar sic (moda pentru bebelusi), Bebe horoscop (astrologul Mariana Cojocaru prezinta horoscopul copiilor nascuti in 2010), însarcinata, dar eleganta (moda pentru femeile insarcinate).


Simbata aceasta la Bebe Magia, pe TVR1, de la ora 9.00.


Daniel Iordachioaie merge in fiecare mart;i cu mezina familiei la cursuri de inot. Micuta Salma are aproape an si inotul a dezvoltat-o armonios. Daniel Iordachioaie este prezent la «Bebe Magia» cu intreaga sa familie. Cantaretul este genul de tata care se implica in toate activitatile care privesc cresterea si dezvoltarea copiilor lui. El este cel care a ingrijit buricutul Salmei, la iesirea din maternitate.

Echipa Bebe Magia a filmat pentru mamici conditiile in care sint depozitate celule stem din sangele placentar la o banca din Romania. Puteti vedea un reportaj pe larg in care exista si imagini inedite din timpul unei recoltari de celule stem la o nastere. Doctorita Daniel Banu ne invata la rubrica «Mic, dar sic» cum trebuie sa ne imbracam copilasii noaptea, ca sa nu le fie rece dupa ce se dezvelesc in timpul somnului. Astrologul Mariana Cojocaru va va spune la «Bebe Horoscop» ce floare i se potriveste copilului dumneavoastra, in functie de ziua in care s-a nascut.

Vizionare placuta!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.