Jurnalism cetatenesc

Imi plac drumetiile, in locuri gasite aproape la intimplare

Ramona Nicolae
9 aug 2008 1906 vizualizări
drumetii cu cortul sau hotel cu servicii all - inclusive?

Este inca perioada concediilor, unii se pot bucura de ele in continuare, dar cei care si le-au luat mai pe la inceputul verii, pot alege varianta scurtelor drumetii de weekend, dar nu numai. Nu la un gratar la marginea orasului, ci cu cortul, intr-un cerc de prieteni, cu copii sau fara, intr-o zona de munte sau de deal, eventual linga un curs de apa. Vrincenii au la indemina o zona deosebita, care merita vazuta, cum ar fi Magura Odobestiului, unde natura este de o frumusete salbatica. Citi dintre vrinceni sint adeptii unor astfel de drumetii si citi prefera concediul sau citeva zile bine planificate, intr-o anume statiune, eventual la un hotel cu servicii all-inclusive puteti citi in rindurile urmatoare:


Ionela Toader, 28 ani, com. Vulturu


"Imi place mult mai mult sa plec undeva, intr-o statiune si sa stau la hotel. Asta deoarece avem un copil si trebuie sa ne organizam cit mai bine. Daca nu-l aveam pe cel mic, am fi putut sa mergem intr-o drumetie, cu cortul si sa innoptam pe unde putem. Oricum, cind mergem acum in concediu intr-un singur loc, mergem sa vedem cit mai mult din imprejurimile lui, nu sa stam doar acolo."


Adriana Cretu, 20 ani, studenta, Focsani


"Imi plac mai mult drumetiile decit un anumit numar zile de zile bine planificate, adica sa stau intr-o statiune, la un anumit hotel. Sint mult mai frumoase drumetiile, in locuri gasite aproape la intimplare. Am dormit in cort, pe malul apei, undeva in judetul Arges si a fost foarte frumos. Sint adepta plimbarilor in cit mai multe locuri, iar cind plec pe undeva nu stam doar acolo, si din acest motiv nu ne cazam mai multe zile la un hotel. Dorim sa vedem cit mai multe din imprejurimile acelui loc, deoarece acesta este farmecul deplasarii."


Maria Cretu, 46 ani, profesor, Focsani


"Pot spune ca imi plac mai mult drumetiile, decit sa stau la un hotel intr-o statiune citeva zile. Imi place sa ma plimb cit mai mult, sa vad multe locuri. Abia astept sa plecam peste citeva zile in concediu, pe Valea Oltului, deoarece este o zona deosebita pe care dorim sa o revedem. Ne vom urca in masina, plecam pur si simplu in directia respectiva si ne oprim apoi pe unde vrem si reusim. Nu ne-am planificat ceva anume, ci doar zona tarii pe care dorim sa o revedem."


Adriana Nica, 34 ani, casnica, Focsani


"Sint adepta concediului la mare cu copiii. Asa imi place cel mai mult. Nu mai pot pleca acum cu ei la munte cu cortul. De fapt, nici cind nu-i aveam pe ei nu am plecat in vreo drumetie, deoarece nu am avut ocazia, dar nici posibilitati materiale si alte accesorii care sint necesare intr-o astfel de deplasare. Raminem la varianta clasica, la mare, mai mult pentru copii. Nu am fost anul acesta in concediu, dar speram ca vom putea pleca, bineinteles la mare."


Ionel Serea, 31 ani, cadru militar, Focsani


"Sint adeptul concediului bine planificat, intr-un loc anume. Avem un copil si din acest motiv preferam acest mod de petrecere a concediului. Daca nu am fi avut copilul, mergeam si cu cortul, in special pe marginea apei, deoarece este foarte frumos. Preferam sa mergem in concediu mai mult vara, deoarece este cel mai bine fiind cald."


Laura Lupoaie, 26 ani, confectioner, Focsani


"Imi plac drumetiile, mai ales ca avind serviciu acum nu pot pleca mult timp. Cu ani in urma am fost cu prieteni, cu colegi in citeva drumetii, mai ales la munte. Am fost si la mare cam in aceleasi conditii, dar citeva zile, atit cit am putut. Prefer totusi si un concediu bine planificat, la hotel, chiar daca noi avem cunostinte si la mare si la munte, astfel ca nu ne-am cazat la hotel."


Sondaj realizat de Ramona NICOLAE si Alina MELNIC


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.