Jurnalism cetatenesc

As dori sa aiba loc unele concerte si in Focsani

Ramona Nicolae
16 feb 2008 745 vizualizări
iubitorii de muzica de toate genurile si pentru toate virstele pot participa anul acesta la diferite concerte

Anul acesta sint programate o serie de concerte ale unor trupe sau solisti internationali, unii dintre ei cu nume mari. Toate aceste concerte sint insa in Bucuresti si marile orase din tara. Dar si asa, vrincenii de toate virstele, iubitori de muzica, pot face ca stadioanele sau locatiile respective unde vor avea loc concertele sa fie pline. Vor fi prezenti astfel Zucchero, Demis Roussos, Alphaville, Iron Maiden, dar si Lenny Kravitz sau Kylie Minogue. Biletele la aceste concerte pot fi achizitionate online, de pe site-uri specializate sau din reteaua magazinelor Diverta. Preturile biletelor variaza in functie de trupa, de locul desfasurarii concertului dar si de momentul cumpararii biletului, care cu cit este achizitionat mai repede cu atit este mai ieftin. Citi dintre tineri si-ar dori sa participe la aceste concerte sau daca au fost vreodata puteti citi in rindurile urmatoare:


Simona Petrea, 17 ani, eleva, Milcovul


"Nu prea merg de obicei la concerte, mai ales ca nu au loc la noi in oras. Am fost de fapt, o data in Bucuresti, la concertul lui Rolling Stones, anul trecut si pot spune ca m-a impresionat ceea ce am vazut. De obicei ascult orice gen de muzica, dar mai putin manele, hip hop sau populara. Dintre concertele care vor fi in acest an in Bucuresti as vrea sa merg la Kylie Minogue, pentru ca imi place. Cel mai bine ar fi sa fie organizate si in Focsani diferite concerte, pentru ca este mai dificil pentru noi sa mergem in alte orase, indepartate, datorita costurilor, dar sint prea sint sanse pentru asa ceva."


Elena Proboteanu, 18 ani, eleva, Reghiu


"Nu am fost niciodata la vreun concert de muzica, dar mi-ar placea. Imi plac mai multe genuri de muzica, mai putin populara si manele. Din lista de concerte care vor avea loc anul acesta in Bucuresti, mi-as dori sa merg la T-Rex sau Kylie Minogue. Pe viitor as dori sa aiba loc unele concerte si in Focsani, deoarece asa voi avea sansa sa merg, pentru ca nu intervine problema drumului si a banilor, dar orasul nostru este mic si sansele sint mici."


Stefania Marin, 18 ani, eleva, Focsani


"Nu am fost pina acum la vreun concert, dar mi-as dori acest lucru. Ar fi o tentatie mare sa pot participa la unul al vreunui solist sau trupe internationale cu renume. Dar acesta ar trebui sa fie organizat in timpul vacantei, deoarece in rest este aproape imposibil sa merg, pentru ca ele au loc in alte orase mari. Nu am prietene care sa fi mers, dar baietii stiu ca se duc la meciuri in alte orase, mai ales simbata, dar si in alte zile, chiar daca risca."


Mariana Cuciuc, 17 ani, Suraia


"Nu am ajuns la concertele unor trupe consacrate sau solisti internationali din diverse motive. Unul ar fi ca nu am fost in tara pina acum, apoi ele nu au loc la noi in oras, sau cind sint, nu este frumos afara si este frig. Dintre concertele organizate anul acesta in Bucuresti as merge la Kylie Minogue, dar nu neaparat pentru muzica ei, pentru ca nu este genul meu, ci pentru ea ca artist. Prietenii care au masini au fost la citeva concerte pina acum in alte orase. Mi-as dori sa vina la noi sa concerteze Nelly Furtado, de exemplu, si cred ca as face tot posibilul sa ajung oriunde ar fi."


Paula Muraru, 19 ani, eleva, Bizighesti


"Nu am participat pina acum la nici un concert al vreunui solist strain la noi in tara. Cel putin in alte orase nu am ajuns deloc, pentru ca nu am cu ce. Imi doresc sa merg la Kylie Minogue, pentru ca imi place mult de ea, dar nu neaparat muzica ei, ci ca persoana. Am cunostinte care au masini si au mers la concerte cind au avut ocazia. La spectacolele solistelor Shakira si Beyonce mi-ar fi placut sa merg, dar a fost dificil de ajuns la ele."


Violeta Graur, 18 ani, eleva, Suraia


"La concertele organizate in alte orase cu trupe sau solisti consacrati nu am mers niciodata, pentru ca este dificil cu transportul, dar cunoscutii care au masini au fost la citeva dintre ele. Dintre spectacolele care se organizeaza anul acesta in Bucuresti as merge la Kylie Minogue, pentru ca imi place ca artista. Au fost anumite concerte la care as vrut sa merg anul trecut, de exemplu Beyonce si Shakira, dar au fost mult prea departe de Focsani."


Sondaj realizat de Ramona NICOLAE


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.