Jurnalism cetatenesc

Sint binevenite toate aceste localuri noi

Ramona Nicolae
9 feb 2008 676 vizualizări
saptamina aceasta s-a deschis o noua locatie in oras care ofera produse de bucatarie calde si reci, rotiserie, patiserie si cofetarie

Inca de anul trecut, in oras au inceput sa apara localuri noi si moderne, unde focsanenii pot petrece citeva minute sau ore, in compania prietenilor, servind o cafea, o inghetata sau diferite feluri de bucate. In centrul orasului s-a deschis un local modern si primitor, in care oricine poate servi masa la orice moment al zilei. Sint asteptate aici chiar si cuplurile care au un copil sau mai multi, deoarece exista un loc special amenajat pentru cei mici. Astfel, localul ofera o varietate de produse, iar amenajarea spatiului este realizata dupa ultimele cerinte europene. Avind in vedere ca posibilitatile de petrecere a timpului liber au crescut in orasul nostru, ce gen de localuri prefera focsanenii, puteti citi in rindurile urmatoare:


Roxana Milea, 18 ani, eleva, Focsani


"Am vazut ca s-au deschis in oras mai multe localuri cu produse diverse, de la mincare, la prajituri si inghetata. Sint binevenite acestea, dar locurile unde noi, liceenii, mergem de ceva timp, ramin aceleasi. Pe viitor insa, si acestea noi vor reprezenta o atractie pentru noi. Chiar acest bistro cred ca e un local destul de tentant si mai putem merge sa mincam ceva chiar si cind incepe scoala si avem libera o ora sau doua. Gelateria este iarasi un loc frumos, dar abia asteptam vara, cind vom consuma cita inghetata vrem. Pe de alta parte insa, multi dintre cei care sint in ultimul an de liceu au putin timp la dispozitie pentru a iesi in oras si a merge in diverse locuri."


Oana Rusu, 16 ani, eleva, Focsani


"Toate aceste localuri care s-au deschis de citeva luni incoace pot fi o modalitate de a petrece timpul liber pentru multa lume, chiar si pentru tineri. Numai ca acestia din urma, printre care si eu, preferam totusi alt gen de cluburi, cu un alt specific. Fast-food-urile sau cele unde se consuma inghetata si cafea sint pentru o alta categorie de persoane, de o alta virsta. Stiam din presa ca se va deschide un alt local gen fast-food, dar nu am fost inca acolo. In Focsani, exista acum citeva cluburi care ne atrag pe noi, cei tineri, unde ne simtim mai in largul nostru."


Marius Popovici, 17 ani, elev, Adjud


"Eu nu sint din oras si nici nu invat la vreun liceu de aici, asa ca vin rar. Acum, fiind vacanta, am venit cu prietena mea sa ne plimbam. Nu stiam ca s-a deschis un local care pune la dispozitia clientului multe produse, chiar si un loc de joaca pentru copii. Probabil ca alta data voi intra in acest bistro sau in alte localuri din oras care s-au deschis inca de anul trecut. Este tentant sa mergem sa ne petrecem timpul liber aici si sa mincam si ceva. Consider toate aceste noi aparitii binevenite pentru focsaneni."


Oana Alexe, 20 ani, lucrator comercial, Odobesti


"Era timpul ca si in Focsani sa apara localuri unde poti minca si altceva, mai deosebit. Stiam ca se va deschide un local gen fast-food, cu o diversitate de produse, dar nu am ajuns inca. Voi merge insa sa vad cum este si ce mincaruri au. S-a mai deschis anul trecut alt local unde poti minca oricind inghetata, dar nu am incercat-o in aceasta iarna, deoarece astept vara, cind aceasta este necesara intr-adevar. Sint binevenite aceste localuri si erau necesare si la noi, pentru a avea uneori unde sa mergi cu prietenii."


Alexandra Iosif, 22 ani, studenta, Odobesti


"Intr-adevar, s-au deschis si in Focsani citeva localuri unde poti servi ceva deosebit, de la mincare pina la inghetata. Nu am ajuns inca la nici unul din ele, dar am vazut cum arata acestea si mi-au placut mult. Avea nevoie si Focsaniul de altfel de localuri decit cele deja existente. Chiar daca nu este anotimpul pentru inghetata, eu am incercat-o acum si mi-a placut foarte mult, asa ca la vara voi consuma mai des. Era timpul ca si la noi in oras sa se deschida si astfel de localuri."


Adi Ilie, 18 ani, elev, Odobesti


"Eu, nefiind din Focsani, nu prea sint la curent cu ce localuri s-au mai deschis. Daca sint ceva de genul sa stai la masa si sa maninci ceva, noi tinerii nu prea sintem atrasi de ele, dar voi merge totusi sa vad ce produse au si cum este acolo. Sintem adeptii altui gen de localuri, nu neaparat al celor unde trebuie sa maninci."


Evelin Dobrescu, 16 ani, eleva, Focsani


"Am vazut ca s-a deschis un local cu mincare gen fast-food, dar cu o varietate mare de produse. Probabil ca voi merge sa gust ceva din acestea, chiar daca nu este genul meu de petrecere a timpului liber. Aceste localuri nu prea reprezinta o atractie pentru noi."


Sondaj realizat de Ramona NICOLAE


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.