Jurnalism cetatenesc

Premiile Comitetului de Sprijin si Initiativa Marasesti

Ziarul de Vrancea
22 iun 2007 681 vizualizări
Premiile acordate copiilor din Marasesti poarta numele sponsorilor

Premiul "CONSTANTIN VLASE ", ajuns la a X-a editie, se acorda inca din 1998 la Grupul SColar Industrial Marasesti pentru cistigatorul concursului "Cel mai bun elev al liceului" si a fost propus si sustinut financiar in fiecare an de catre fostul elev al acestei scoli, inginerul Vlase Constantin, pentru stimularea interesului elevilor la invatatura si buna purtare in societate.

Alegerea cistigatorilor acestui concurs este facuta numai de catre Consiliul Profesoral al liceului si cred ca profesorii nu au gresit niciodata deoarece toti cistigatorii de pina acum ai acestui concurs au intrat "din prima" la facultate.

Exemplul infiintarii unor premii a fost preluat de mai multi si astazi, prin COMITETUL DE SPRIJIN SI INITIATIVA CSI s-au acordat astazi inca 13 premii celor mai buni elevi din toate scolile orasului si din satele Calimanesti, Padureni, Haret si Doaga - blocuri.

Iata-i pe cistigatorii din acest an a acestor premii care au fost inminate personal de catre intemeitorii (sau reprezentantii) acestor premii, in cadru festiv cu ocazia serbarilor de sfirsit de an scolar:

La Liceul din Marasesti:

- premiul " Constantin Vlase " la a X-a editie, in valoare de 150 lei, a fost cistigat de eleva TARANU RALUCA din clasa a XII-a A.

- premiul "Magdalena Stelea" la a III-a editie, in valoare de 200 lei, a fost cistigat de eleva NANTU ANA-MARIA din clasa a XII-C.

- premiul "Rusu Gheorghe" editia I-a, in valoare de 100 lei, a fost cistigat de eleva SîRBU CAMELIA din clasa a XII-A.

La Scoala nr. 1 din Marasesti:

- premiul "Daniel Dragan" la a III-a editie, in valoare de 100 lei, a fost cistigat de eleva DOGARU CLARA din clasa a V-a A.


La Scoala nr. 2 din Marasesti:

-premiul "Daniel Dragan" la a III-a editie, in valoare de 200 lei, a fost cistigat de elevul ROBU MARIAN din clasa a VIII-a B.

- premiul "Virgil Raileanu" la a III-a editie, in valoare de 100 lei, a fost cistigat de elevul NEGOITA NICU ALEXANDRU din clasa a V-a A.

- premiul "Virgil Raileanu" la a III-a editie, in valoare de 100 lei, a fost cistigat de eleva CATICHI CRISTINA MAGNOLIA din clasa a VIII-a A.

La Scoala nr. 3 din Marasesti:

- premiul "Aurel Constantin" la a III-a editie, in valoare de 100 lei, a fost cistigat de elevul CRACIUN ALIN din clasa a IV-a B.

- premiul "Rusu Gheorghe" editia I-a, in valoare de 50 lei, a fost cistigat de elevul ILIE DRAGOS din clasa a VIII-a B.


La Scoala din satul Calimanesti:

- premiul "CSI" editia I-a, in valoare de 50 lei, a fost cistigat de eleva OPREA DIANA din clasa a II-a .

- premiul "CSI" editia I-a, in valoare de 50 lei, a fost cistigat de elevul CISMARU COSTEL din clasa I-a .

La Scoala din satul Padureni:

- premiul "CSI" editia I-a, in valoare de 100 lei, a fost cistigat de eleva HULEA MADALINA din clasa a VI-a .


La Scoala din satul Haret:

- premiul "CSI" editia I-a, in valoare de 100 lei, a fost cistigat de eleva NEAGU ELENA din clasa a IV-a .

La Scoala din Doaga - blocuri:


- premiul "CSI" editia I-a, in valoare de 100 lei, a fost cistigat de elevul MANAILA NARCIS LAURENTIU din clasa a IV-a .


Folosesc acest prilej sa multumesc public tuturor celor care au ajutat financiar sau material actiunile CSI:

Deputatul NINI SAPUNARU; ARDAF Focsani; FARMACIA DANA prin d-na BAJENAR ADRIANA; TURKROM S.A.; SUPERTRADE SRL; FLOMAVIO SRL; ASIROM; RATCOM SRL; DANSAN SR; ISABELLE COM SRL; COMAR GR SRL; IVAN GHEORGHE Adjud; Familia RUSU GHEORGHE; A.F. PENCIU; DAMIT STAR SRL; CONSTANTIN AUREL; DRAGAN DANIEI; Familia PODARU GHEORGHE. Deasemeni, tin sa multumesc tuturor membrilor CSI, Politiei si Spitalului din Marasesti, Primariei, Consiliului Local, Scolilor, Casei de Cultura si locuitorilor din Marasesti, pentru sprijinul acordat si participarea la aceste actiuni.

Presedintele CSI, ing. Vlase Constantin


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.