Jurnalism cetatenesc

DA sau NU

Ziarul de Vrancea
11 mai 2007 703 vizualizări
Nu cred ca e util sa mai apelam la pledoarii pompoase pentru a ne îndemna unii pe altii sa mergem la vot pe 19 mai si sa votam împotriva demiterii presedintelui Romăniei, pe care majoritatea l-a ales.

E redundat sa mai continuam sublinierea lipsei de calitati etice si umane a parlamentarilor romani, sa mai repetam ca nu sint decit niste listaci ajunsi in parlament aproape excusiv pentru atingerea scopurilor personale. Sta in puterea noastra sa ne luam soarta in propriile miini si sa aratam ticalosilor ca noi sintem cei care hotarim, nu ei. E clar pentru toata lumea ca vom vota "NU" demiterii presedintelui ales al Romaniei, DAR, NE REVINE TUTUTOR O SARCINA IMPORTANTA PENTRU CELE 9 ZILE CARE URMEAZA. E nevoie sa explicam tuturor celor din jurul nostru (despre care stim ca au nevoie de sprijin) ca trebuie sa puna stampila pe "NU", pentru ca "NU" inseamna ca cel care voteaza NU doreste demiterea presedintelui. Buletinul de vot contine textul "Sunteti de acord cu demiterea Presedintelui Romaniei, Traian Basescu?" si are tiparite doua patrate in care este inscris DA si NU.

O mare parte din votanti nu vor sti ca daca aplica stampila pe DA, n-au votat cu Basescu ci impotriva lui. Asadar, incepeti cu membrii familiei cu virsta mai inaintata, continuati cu vecinii pe care ii stiti mai inceti la minte si continuati cu orice persoana cu care intrati in vorba. Asigurati-va ca cei cu care stati de vorba, inteleg ca aplicind stampila pe NU, voteaza PENTRU pesedintele Romaniei, Traian Basescu.

Acest indemn nu e o gluma. Sintem inconjurati de prosti. Pentru a ne fi bine noua, trebuie sa "lucram" la ei.


Catalin Ursu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.